2019-10-23 18:51

Ponta, ATAC DUR: „PSD a ajuns mai rău decât PRM. Are un discurs xenofob, antieuropean”

 |  15:51
Ponta, ATAC DUR: „PSD a ajuns mai rău decât PRM. Are un discurs xenofob, antieuropean”

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Timişoara, că PSD a ajuns în momentul de faţă „mai rău decât PRM” prin discursul „xenofob, antieuropean”.

„PSD a ajuns acum mai rău decât PRM. Are un discurs xenofob, populist, antieuropean, foloseşte teme de un populism sinistru. (...). Nu mă întorc la PSD dacă pleacă Dragnea. Dar dacă PSD face o schimbare adevărată, nu doar (schimbarea lui - n.r.) Dragnea, dacă PSD redevine un partid de centru-stânga în sens european, în sensul reformelor, al sensului bunei guvernări, Pro România este gata să facă alianţe, să sprijinim la nivel local, judeţean, în parlament”, a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

Fostul premier a reiterat faptul că pentru alegerile europarlamentare, apoi pentru parlamentare şi prezidenţiale Pro România oferă o alternativă pentru toţi cei care nu vor să mai voteze nici PSD, dar nu sunt mulţumiţi nici de PNL şi caută ceva nou, mai bun decât ceea ce există în acest moment pe piaţa politică locală şi naţională.

Victor Ponta a punctat faptul că s-a întâlnit, de la lansarea Pro România, printre alţii, şi cu fostul premier Sorin Grindeanu şi cu senatorul PSD de Timiş, Eugen Dogariu, cu care a avut discuţii pe marginea acestui proiect politic, dar alegerea finală îi va aparţine fiecăruia.

„M-aş bucura în primul rând pentru ei, pentru că nu cred că gândesc la fel ca Liviu Dragnea sau că acţionează la fel ca el sau că se simt bine în prezenţa echipei lui Dragnea. Ce vor decide ei mai departe, ei pot răspunde”, a răspuns Victor Ponta.

Liderul Pro România a subliniat, însă, că porţile deschise acum celor care vor să vină în partidul său, din PSD sau din alte partide, se vor închide la un moment dat, întrucât nu este firesc ca de succesul echipei care acum „trage”, să beneficieze cei care nu au avut niciun aport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray