2019-10-23 21:08

Ponta, ATAC FRONTAL: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria şi, probabil, Rusia

 |  16:55
Ponta, ATAC FRONTAL: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria şi, probabil, Rusia

Fostul premier Victor Ponta susţine că Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria şi probabil Rusia, care îl finanţează - inclusiv consultanţii, vizitele externe - şi care va primi tot gazul din Marea Neagră, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz.

"Dragnea acum e prins de o maşinărie, de un grup de interese şi din România şi din afară, în special Israel, Ungaria. E prins de un grup de oameni care vor să facă bani mulţi în România. E omul lor, l-au prins total, care îi plătesc vizitele în America, care îi aduc consultanţii, care îi aduc chestia cu Fondul Suveran care trebuie să ne ia tot, care l-au convins pe Dragnea o chestie incredibilă - să semnezi deja că tot gazul din Marea Neagră îl dă la două firme ungureşti care de fapt sunt Israel-Budapesta şi or fi probabil şi Moscova”, a afirmat Victor Ponta într-un interviu la Stiripesurse.ro.

Fostul premier a susţinut că ”fluxul este aşa: Israel-Budapesta-Moscova, cu centrul la Liviu Dragnea”.

Citeşte şi: Atac dur la adresa lui Ponta de la liderii social democraţi din ţară: A fost în PSD un cal troian manevrat de Băsescu şi Udrea

”Banii aceia îl susţin pe el, ca el să le dea mai departe, să le dea lucruri importante, nu doar gazul. În momentul în care o să se facă Fondul Suveran, Hidroelectrica, Aeroportul Bucureşti, Transgaz, toate vor trece în mâini private, şi nu în mâini româneşti. Veţi vedea fonduri de investiţii Israel-Ungaria-Rusia. Or, asta numai Liviu Dragnea poate să o facă, că nimeni altcineva. Nu poate să o facă nici Iohannis, nici Ponta.

Dragnea, avertisment către Ponta: Voi continua seria dezvăluirilor. Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare

Preşedinele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că aşteaptă cât mai repede ca Ministerul de Externe să trimită propunerea de ambasador al României în Israel, afirmând că premierul şi coaliţia de guvernare vor avea şi ei un cuvânt de spus.

Citeşte şi: Victor Ponta: Lui Liviu Dragnea îi spuneam chelnerul statului de drept. Venea mereu la mine acasă sau la George Maior

Dragnea i-a transmis ministrului de Externe, şi sâmbătă, în discursul susţinut la Congres, solicitarea de a face cât mai repede propunerea pentru ambasador în Israel.

România nu mai are ambasador în Israel de mai bine de un an, când Andreea Păstârnac a fost numită pe un post de ministru în Cabinetul Grindeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mar 2018

MAFIA DIN SpATELE LUi DRAGNEA >>>>>>>Tot ei sunt si cu cazinourile din insula BELINA,ca vor sa-si faca insula placerilor sa vina cu yachturile pe DUNARE,si-au facut deja in DELTA DUNARII tot felul de HoTELURI la SFANTU GHEOrGHE si nu numai,vin acolo cu tot felul de vaporase de lux dinViENA,e implicare mare acolo,de aia s-au furat MILIARDE DE EURO cu guvernul BOC si UDREA-GHITZA-TOPOLICEANU-BICA.............sunt evreii din AUSTRIA si nu numai...Romania este sub asaltul unei MAFII imobiliaro-bancare // imediat dupa decembrie 1989 au inceput cu jefuirea resurselor si a bancilor,au urmat terenurile falsificarea de proprietati,furtul de bani din transele FMI.si folosirea serviciilor din Romania pentru tot felul de porcarii si asasinate de VIP-uri prin Romania si strainatate Tot ei sunt si cu BLACK CUBE si cu protejarea fugarilor de justitia din Romania incepand cu OMAR HAISSAM sirianul care a lucrat cu MOSSAD si BASESCU si continuand cu Mazare,Schwartzemberg,Udrea,Bica etcetera Ceea e spune PONTA e doar varful icebergului
DADDY
17 Mar 2018

Oare si acest naumovici, imberbul soferator de jucarii la iarmaroace, individ cu origina incerta, a cui sluga este ??? poate a sultanului din Stambul pentru care era gata sa ridice o uriasa moschee la Bucuresti sau ...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray