2020-08-12 13:09

Ponta, ATAC FURIBUND la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea: Nici un lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal

 |  13:53
Ponta, ATAC FURIBUND la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea: Nici un lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal

Liderul Pro România Victor Ponta a lansat duminică, la prezentarea candidaţilor pentru PE, un atac la furibund la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, afirmând despre acesta că nici un lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal.

„Nici un lider politic nu-şi târăşte partidul şi echipa pentru problemele personale. Nici un lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal. Niciodată nu voi fi pentru dumneavostră o povară, o ruşine şi o jenă, nu o să vă iau niciodată să mă apăraţi pentru problemele mele personale. Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o să vină Curtea Constituţională, o să rezolve cineva. Dacă tot întreabă domnul Iohannis pe bună dreptate poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanţe pe domeniul justiţiei, în acelaşi timp trebuie să întrebe poporul şi să votăm da să nu se mai da ordonanţe în domeniul fiscalităţii”, a spus fostul premier, citat de News.ro. 

După ce participanţii la lansare Pro România au vizionat un film în care apăreau lideri ai PSD în situaţii care au fost criticate de opinia publică, Ponta a spus că a dorit rularea acelui film pentru că atunci când a stat lângă ei, a greşit foarte tare. “Vă rog să nu mă lăsaţi să uit acest lucru!”, le-a cerut el celor prezenţi.

"Am fost odată pe stadion cu foarte mulţi oameni şi foarte mulţi au înţeles că e vorba de aroganţă, de sfidare, foarte mulţi au înţeles pe bună dreptate că în loc să fiu între oameni am încercat să fim deasupra lor. (…) Să nu facem de două ori aceeaşi greşeală! Cred că modestia e mai importantă, că realismul e mai important. Cea mai importantă provocare în acest moment pentru noi toşţi cei din Pro România, este că nu ne întoarcem niciodată în timp, nu ne întoarcem niciodată faţă de cei pe care azi îi criticăm. E un proiect de viitor, nu un proiect care să ne întoarcă în timp. 200.000 de euro intră azi în coturile unui partid politic care foloseşte acei bani pentru campanii împotriva noastră, pentru postaci. (...) Când stăteau lîngă mine pe scenă de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist şi mason, acum am aflat chestia asta. Depinde doar de noi să dovedim că putem face lucrurile bune pe care le-am făcut, că învăţăm din greşeli. (...) Cred că dacă ne ţinem de ce am pornit, Pro România va fi în 2020 principalul partid de centru-stânga şi în 2024 va fi principalul partid al ţării. Nu am făcut Pro România pentru alegerile pentru PE. Nici măcar pentru prezidenţiale şi pentru locale. L-am făcut a avea un proiect în care să muncim împreună pe termen lung”, a încheiat Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-14Parerea ta...

ANONIM
14 Apr 2019

Mai taci naibii din gura ca ne am lamurit si cu tine puie monta
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
14 Apr 2019

ha ha ha adica exact ce au facut si NASTASE cu BIVOLARU si alti ciumati rosii PSD inaintea flausatului
HE , HE , HE.......!!!
14 Apr 2019

Ori ponta , ori draknea , ori ''ANONIMUL'' RETARDAT ACEASI MIZERIE. ADUNATURA DE HOTI SI LICHELE BOLSEVICE CARE SE SUG INTRE EI SI NE-O SUG SI NOUA. HE, HE, HE......BORFASII psd-alde sunt K.O. HUUUUUU JEGURI BOLSEVICE !!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz