2019-10-15 04:36

Ponta, atac pe Facebook la Dragnea: A numit în funcţii numai oameni din judeţul său, obedienţi şi săraci intelectual

 |  19:39
Ponta, atac pe Facebook la Dragnea: A numit în funcţii numai oameni din judeţul său, obedienţi şi săraci intelectual

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a numit în funcţii de conducere doar oameni din Teleorman, judeţul său natal, atrage atenţia liderul Partidului Pro România, Victor Ponta, dând-o exemplu pe Viorica Dăncilă, care este atât premier, cât şi preşedinte executiv al PSD, şi care a numit-o pe Carmen Dan în funcţia de ministru de Interne, ambele fiind din judeţul Teleorman.

Ponta spune că problema oamenilor din conducerea ţării nu este originea lor, ci faptul că au fost numiţi pe aceste funcţii de conducere pe „criterii feudale şi mafiote, incompatibile cu un stat modern”. Fostul premier mai spune că singurul exemplu de lider politic care a promovat în conducere doar rude şi oameni din zona sa natală este preşedintele Siriei, Bashar Al Assad.

„Preşedintele PSD (şi preşedinte al Camerei Deputaţilor) este din Teleorman. El numeşte preşedinte executiv al PSD şi prim-ministru o doamnă tot din Teleorman. Doamna prim-ministru din Teleorman numeşte în funcţia de ministru de Interne o altă doamnă - tot din Teleorman. Doamna ministru de Interne din Teleorman numeşte în fruntea Jandarmeriei Române (după gravele incidente din 10 August) un domn colonel tot din Teleorman!!! Oare numai mie îmi sună fraza de mai sus ca o glumă proastă sau ca o nebunie totală?!? Doar eu cred că Dumnezeu când vrea să piardă pe cineva întâi îi ia minţile? Pare că trăim în Evul Mediu sau în Sicilia perioadei în care totul era condus de Cosa Nostra!”, a scris duminică pe pagina sa de Facebook liderul Partidului Pro România, Victor Ponta.

Ponta a subliniat că problema celor din conducerea ţării nu este originea lor, ci modul în care au fost numiţi pe aceste funcţii, pe „criterii feudale şi mafiote incompatibile cu un stat modern”. Ponta spune că au fost aleşi oamenii „atât de obedienţi încât să execute orice ordin şi atât de săraci intelectual încât să nu aibă nicio capacitate de gândire independentă”.

De asemenea, mai scrie Ponta, ceea ce face Liviu Dragnea la nivel central, fac şi „micii baroni locali” la nivel judeţean. „Boala clientelismului şi nepotismului a ajuns la un nivel cronic”, subliniază Ponta.

Liderul Pro România spune că singurul exemplu de lider politic care a promovat în funcţii de conducere doar rude şi oameni din zona sa natală este preşedintele Siriei, Bashar al Assad.

„Ştiu că înainte de 1989 era plină conducerea ţării de oamenii din Scorniceşti şi din zona natală a lui Ceauşescu. Niciodată însă nu s-a ajuns la ce este azi! Singurul exemplu azi în lume de lider politic care a promovat în conducere doar rude şi oameni din zona sa natală este Bashar Al Assad în Siria - nu cred că acesta este un model pentru România”, scrie Victor Ponta.

El adaugă, de asemenea, că România nu poate fi condusă la fel cum este condus Consiliul Judeţean Teleorman, însă Dragnea nu poate depăşi acest nivel, şi va produce doar dezastre atât timp cât va avea puterea absolută.

„Mă gândesc însă când (nu dacă) oamenii din Bucureşti, Ardeal, Banat, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia sau restul Olteniei îi vor lua de mânecă pe deputaţii şi senatorii lor şi le vor spune "dacă vă place aşa de tare Dragnea, mutaţi-vă toţi la el în Teleorman la Lacul Belina sau în Brazilia şi daţi-ne ţară noastră înapoi"! Eu zic că acea zi este mai aproape decât credem acum”, a mai spus Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Aug 2018

astia sunt haita de 40 de jefuitori-slugi ale lui ALI-BABA PORCARUL FLAUSAT din TELE-MORMAN...la Belina vor sa-si faca PESTERA SESAM DESCHIDE-Te sa ascunda CIORDELILE
ANONIM
20 Aug 2018

Remarcați totuși că și Victor Ponta nu i-a "neglijat" nici pe Gabriel Oprea, nici pe George Maior și nici pe Ilie Sârbu ?
ANONIM
20 Aug 2018

mare scarba esti puie !Ti ai dat arama pe fata Si noi care am crezut ca esti deasupra nimicurilor si josniciilor Pacat ,mare pacat puie ,nu stii sa pierzi Cine te a lucrat este bun ,asa i Pe johanus l ai iertat mai puie El te a dat jos ,el a creat disensiuni Pacat de tine Branza buna in burduf de javra.......Asta esti mai puie montaN am crezut ca ai umblat cu securistii si cu codruta ..ca erati ca fratii si ca apoi v ati certat si v ati bagat unul pe altul la bulau Nu esti mai departe de fiinta aceea drogata LIVIA STANCIU care si a bagat o prietena la zdup pentru ca si cerea banii sai s au Kodrutza nazista care si baga orbeste oponentii inclusiv colegii la parnaie Si tu ai face la fel Esti mai josnic decat ei Multa dezamagire si scarba mai puie monta ai creeat Scuza ne ca am crezut in tine !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray