2019-10-14 08:51

Ponta ATACĂ dur Guvernul PSD: ”E un DEZASTRU. Simt că a înviat VADIM”

 |  23:57
Ponta ATACĂ dur Guvernul PSD: ”E un DEZASTRU. Simt că a înviat VADIM”

Fostul premier, Victor Ponta aduce argumente noi în lupta pe care o poartă de ceva vreme împotriva măsurilor economice ale actualului Guvern. Ponta spune că, în urma transferului contribuțiilor către angajator, vor dispărea mii de firme, vor rămâne doar multinaționalele.

”M-am uitat la câţiva miniştri, nu se pricep, nu e locul lor acolo...în afară de Meleşcanu şi Marius Nica nu vorbeşte niciunul nicio limbă, problema e că noi nu vorbim de ce ne afectează viaţa de zi cu zi...

Uitaţi-vă puţin anul viitor...nu am avut niciodată un buget atât de mic la sănătate şi educaţie de după criză...cumpărăm rachete şi tancuri.

Mutatul contribuţiilor e o mare prostie, o să rămână doar multinaţionalele în românia, multinaţionalele şi statul, între ele firmele nu rezistă...acum merită să te angajezi la stat, ori la multinaţionale. E un dezastru general...povestea aia cu contribuţiile la salariul minim...s-a terminat cu contractele part-time, îi plăteşte din mână pe toţi.

Întâi faci un cadru prin care să-l încurajezi să fie corect...problema e următoarea, nu există o gândire, vedeţi şi aici...explică ce vrei să faci, dă 6 luni să se pregătească. Stilul ăsta nu poate să funcţioneze în economie...acuma suntem pe finalul petrecerii, deja vine tortul...anul viitor să vedeţi că puţini o să câştige, unii o să piardă.

Olguţa vorbea de ce trebuie să facă primarul craiovei, dar acum în toată nebunia asta în care simt că a înviat Vadim...nu ăsta e PSD-ul” e analiza făcută de Victor Ponta la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Dec 2017

Luate-ar DRACU SA TE IA DE PORC....nu cumva NOVOMAtiC AUSTRIA cu paCANELELE ILEGALE de la LOTERIE e tot o multinationala?.........TU CU DRAGNEA VALCOV GHITZA Si CU UDREA ati distrus Romania in 2009 porcilor....tu ai adus-o si pe PROASTA aia de la Harvard si pe CURVA de la oNJN ODETTA sa va faca jocurile murdare si sa va semneze contracte ILEGALE cu NoVoMATIC AUSTrIA.ca sa furati UN MILIARD DE EURO de la LOTERIA NATIONALA....bineinteles ca slugi ale mafiotilor SILBERSTEIN si altora ca ei de la VIENA...ce cauta porcul de Ghitza la Belgrad?...de ce nu este la puscarie
ANONIM
13 Dec 2017

CLASA POLITICA POST COMUNISM a POLITRUCILOR SEMIDOCTI si MAFIOTI a tarat tara-n KKT, pentru ca nimeni dintre romanii adevarati nu s-au opus ori nu s-au bagat; unul ca-i anchilozat, altul ca e ocupat , altul ca-i speriat, altul ca n-a observat, altul ca a emigrat, unii chiar cu ei s-au dat…..ROMANIA-I DE INGROPAT. Mafia a inchitit PATRIA. ALOOO U.E. DE CE NU SUNT SOLUTIONATE NICI DUPA 25 DE ANI DOSARELE “Loviturii de stat din dec 1989″ si CELE ALE MINERIADELOR…..????…..ASTA DEMONSTREAZA CA DE 28 DE ANI IN ROMANIA CONDUCEREA STATULUI ESTE ILEGITIMA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray