2020-06-06 23:05

Ponta avansează trei nume de eventuali premieri ai PSD

 |  19:09
Ponta avansează trei nume de eventuali premieri ai PSD

Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni, la Tulcea, că viitorul premier va fi propus de PSD, cu susținerea ALDE și a PRU, dacă această formațiune va intra în Parlament, el avansând în acest sens și trei nume din rândurile social-democraților - Liviu Dragnea, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Cred că va fi un prim-ministru propus de PSD, evident, susținut de ALDE, sunt convins că va fi susținut și de PRU, dacă intră în Parlament. Un membru PSD care a candidat, care a lucrat la programul de guvernare, adică poate să fie Liviu Dragnea, poate să fie Rovana Plumb, poate să fie Eugen Teodorovici', a afirmat Victor Ponta, într-o conferință de presă.

El a subliniat că PSD are cei mai competenți oameni pentru funcțiile de miniștri. 'Nu este important dacă sunt Teodorovici, Ponta pe funcția x sau y. Important este să facem un guvern competent, pentru că avem experiența anilor trecuți, cu miniștri foarte buni, cu miniștri mai puțin buni și ați văzut și dumneavoastră cum a fost anul ăsta când aduci oameni care nu se pricep și se școlesc pe spinarea noastră. E foarte rău, pierzi timp și bani și proiecte importante. Eu cred că PSD are cei mai mulți oameni bine pregătiți și, dacă mă gândesc la mulți dintre miniștrii care ne-au fost colegi în cabinet, cred că au învățat foarte mult și sunt foarte buni și probabil mulți dintre ei se vor regăsi și în următorul Guvern. Dar haideți să vedem ce votează oamenii duminică și după aceea discutăm despre funcții și posturi!', a menționat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-05Parerea ta...

PLAGIATOR CORUPT.
05 Dec 2016

ACEASTÂ MIZERIE BOLSEVICA AVANSEAZA NUME DE PREMIER IN CALITATE DE INCULPAT IN MAI MULTE DOSARE. HOITUL LUI AR TREBUI SA DISPARA DIN VIATA PUBLICA PE CARE O POLUIAZA ZILNIC ELIBERAND TOT FELUL DE FECALE DIN GURA URAT MIROSITOARE. LOCUL LUI ESTE LA PUSCARIE CU TOT CU ORGANIZATIA MAFIOTA p.s.d.CARE VREA SA DUCA TZARA SPRE KREMLIN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine