2019-10-18 21:38

Ponta: Banii ÎMPRUMUTAŢI de România şi aruncaţi de guvernele Dragnea ajung la suma împrumutată de Băsescu de la FMI

 |  21:01
Ponta: Banii ÎMPRUMUTAŢI de România şi aruncaţi de guvernele Dragnea ajung la suma împrumutată de Băsescu de la FMI

Banii împrumutaţi de România şi aruncaţi de guvernele Dragnea ajung la suma împrumutată de Băsescu de la FMI în 2010, susţine fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

"V-aţi întrebat vreodată de unde dăm aceşti bani înapoi? Vindem Lacul Belina, firma Teldrum, casele din Brazilia sau din Teleorman sau din Sinaia, fondurile de vânătoare? Nu cred - din păcate! Iar banii o să îi dăm înapoi din buzunar pentru că nu sunt investiţi în ceva productiv, ci doar în cumpărarea unor şefi de partid şi unor jurnalişti care să ţină Sistemul de Putere al "Grupului de la Teleorman"! Noi suntem ţinuţi prizonieri la televizor cu tot felul de poveşti despre TRECUT (azi s-a trezit din somn şi Procurorul General "Nea Gusti" Lazăr să cerceteze evenimentele de la Revoluţie). Ce a fost acum 30, 20, 10 ani. Între timp nu avem voie şi nici cum să vorbim despre PREZENT - cum este guvernată ţara, cum doar suntem minţiţi cu tupeu nemărginit despre investiţii care se fac doar în hârtii, despre fonduri europene care se absorb doar în emisiunile tv plătite de câte un ministru, despre salarii şi pensii care cresc în discursuri sforăitoare şi scad odată cu inflaţia şi creşterea tuturor preţurilor", a scris Ponta luni pe pagina sa de socializare.

Liderul Pro România consideră că trebuie vorbit despre viitor. "Şi mai ales nu avem voie să vorbim de VIITOR - unde trebuie să plătim toţi banii împrumutaţi acum ca să acopere prostia şi demagogia celor care ne guvernează. Cineva priceput mi-a făcut recent un calcul matematic din care rezultă că banii împrumutaţi de România şi aruncaţi pe prostii inutile de către Guvernele Dragnea 1, 2 şi 3 în 2017 - 2018 ajung deja la suma împrumutată de Băsescu de la FMI în 2010! Suntem chiar blestemaţi să repetăm toate tragediile trecutului sau chiar ne merităm soarta?", a mai scris fostul premier.

Reacţia lui Ponta vine după ce a apărut o informaţie conform căreia Ministerul Finanţelor Publice a planificat în aprilie 2018 împrumuturi de la băncile comerciale de aproximativ 3,82 miliarde de lei, din care 3,4 miliarde de lei prin licitaţii de obligaţiuni de stat şi certificate de trezorerie, la care se poate adăuga suma de 420 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni. Sumele vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat. Conform prospectelor de emisiune, MFP are în program o licitaţie, în data de 16 aprilie, pentru certificate de trezorerie cu discount în sumă de 600 de milioane de lei, pe un an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

@PUIE MONTA
03 Apr 2018

TOATA ZIUA DAI DIN CLANTA CA O BABA PROASTA . DACA VREI SA FACI CEVA CREDIBIL , ARUNCA PE PIATA POZE SAU FILMUL DE LA BELIREA PORCULUI . DACA NU AI , BELESTE-NE MIELU '
PLAGIATOR CORUPT.
03 Apr 2018

In guvernarea acestui impostor bolsevic(ponta) Romania s-a imprumutat de 13,5 miliarde dolari care au disparut in ceatza. Tot in guvernarea lui s-a introdus supraacciza la combustibil, taxa pe stalp, s-au inchis 13000 de PFAuri, acrescut varsta minima de pensionare de la 10 la 15 ani, amarit varsta de pensionare pentru femeile nascute dupa 1971 la 65 de ani, a distrus partial micile intreprinderi prin taxe si impozite marite. Concluzia este ca ciumatii rosii sunt toti o apa si un pamant. Sunt sustinuti in continuare de haznaua 3si closetul tv ghita fugaru unde se uita si ii accepta gunoaiele natiei romane.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray