2020-02-17 12:42

Ponta: Cel mai bun răspuns la orice critică adusă Guvernului e mesajul lui Iohannis

 |  11:12
Ponta: Cel mai bun răspuns la orice critică adusă Guvernului e mesajul lui Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat, marţi, că cel mai bun răspuns pentru orice moțiune și orice critică adusă Guvernului este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis către partenerii strategi din SUA.

"Cel mai bun răspuns pentru orice moțiune și orice critică adusă Guvernului: "Economia României beneficiază de avantaje importante: creștere economică susținută, stabilitate financiară și monetară, datorie publică redusă, forță de muncă bine pregătită, precum și numeroase resurse naturale. România reprezintă un element de stabilitate pentru întreaga regiune. Este ceea ce a transmis președintele Iohannis către partenerii noștri strategici din SUA, chiar zilele acestea. Evident, sunt total de acord cu mesajul!", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care se dezbate și se votează moțiunea de cenzură inițiată de PNL, a început. Premierul Victor Ponta şi membrii Guvernului său sunt prezenţi în sală.

La şedinţa comună în care se dezbate moţiunea de cenzură "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!" sunt prezenți 309 deputați și senatori. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine