2019-07-22 23:31

PONTA: Cel mai important aliat al actualului guvern este, fără intenţie, dar din lipsă de inteligenţă, Ludovic Orban

 |  17:22
PONTA: Cel mai important aliat al actualului guvern este, fără intenţie, dar din lipsă de inteligenţă, Ludovic Orban

Victor Ponta, preşedintele Partidului Pro România, a declarat miercuri, la Timişoara, că ar fi un "dezastru" ca actualul guvern să îşi mandatul până la capăt, el adăugând că principalul aliat al Cabinetului Dăncilă şi al lui Liviu Dragnea este "fără intenţie'' chiar liderul PNL, Ludovic Orban.

"Actualul Cabinet poate duce până la capăt guvernarea, dar ar fi un dezastru. În acest moment, cel mai important aliat al guvernului Dăncilă şi al lui Liviu Dragnea, fără intenţie, dar din lipsă de inteligenţă, este Ludovic Orban", a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

El a explicat că moţiunile pe care le fac PNL, USR şi PMP, ca partide de opoziţie, trebuie "să spună nişte lucruri", nu doar să transmită mesajul "noi vrem să o dăm jos pe Dăncilă ca să vină Orban".

"Noi sprijinim orice variantă din PSD+ALDE, care să revină însă la o politică europeană şi democratică. Dacă domnul Orban o ţine zi de zi 'să o dăm jos pe Dăncilă, ca să vină Orban', vă anunţ că vom rămâne cu Dăncilă mult timp de acum înainte", a afirmat Ponta.

Liderul Pro România a arătat că formaţiunea crede şi susţine că "violenţele din 10 august au fost iniţiate, pregătite, instigate de Carmen Dan şi echipa sa politică", dar demersul Opoziţiei prin moţiunea împotriva ministrului Carmen Dan nu a fost bine gândit, fiind respins la vot în Parlament, ceea ce i-a dat satisfacţie lui Liviu Dragnea.

"Dacă faci moţiune în Camera Deputaţilor doar ca să te trezeşti în treabă, care s-a pierdut la vot, ce a zis Dragnea? 'Aţi văzut că nu a fost nicio problemă pe 10 august?'. Dacă nu există coordonare, inteligenţă politică şi bun simţ, da, putem să rămânem cu Dăncilă până la alegeri", a mai argumentat Victor Ponta.

Întrebat cu privire la o revenire în prim-planul politicii a fostului lider PNL, Crin Antonescu, Victor Ponta s-a limitat să răspundă "Îi urez succes lui Crin!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray