2019-10-21 15:41

Ponta CRITICĂ din nou liderii PSD: ”Nişte DEMAGOGI populişti şi fals naţionalişti”

 |  21:37
Ponta CRITICĂ din nou liderii PSD: ”Nişte DEMAGOGI populişti şi fals naţionalişti”

Actuala conducere a PSD nu mai are nicio legătură cu social-democraţia şi valorile europene, a indicat Preşedintele Pro România, Victor Ponta, intr-un mesaj postat pe Facebook miercuri.

Tot el întreabă și de ce, în contextul publicării raportului MCV şi adoptării rezoluţiei din Parlamentul European, PSD nu pleacă din Partidul Socialiştilor Europeni şi din Grupul Parlamentar S&D din PE.

“Am un set de întrebări foarte simple şi logice - dacă toate reacţiile de ieri (marţi - n.r.) ale reprezentanţilor PSD sunt sincere (eu le consider doar ridicole, demagogice, isterice şi chiar paranoice - dar acesta este punctul meu de vedere şi nu contează pentru PSD): de ce mai rămâne PSD în PES, de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D şi de ce susţin candidatul PES în 2019 pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni - nu îi ţine nimeni cu forţa alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri faţă de România!”, a scris fostul premier pe Facebook.

Fostul premier adresează această întrebare, făcând referire la faptul că “PES a susţinut fără rezerve” rezoluţia adoptată marţi în Parlamentul European, că raportul MCV a fost coordonat şi prezentat public de către Frans Timmermans, cel care urmează să fie desemnat “candidat al PES pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene în 2019″.

Victor Ponta afirmă că posibile explicaţii pentru faptul că social-democraţii nu iau decizia de a pleca din PES şi din Grupul Parlamentar S&D din Parlamentul European sunt legate, printre altele, de faptul că nu doresc să piardă funcţiile din PE şi finanţările primite.

“Este evident că actuala conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social-democraţia şi valorile europene - sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti; şi atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe faţă? Este doar obişnuinţa de a manipula, ipocrizie sau deja schizofrenie? Eu ştiu răspunsul - dar fac acest demers pentru oamenii care încă sunt minţiţi şi manipulaţi de către aceşti impostori mafioţi! Poate se trezesc! Pro România s-a înfiinţat şi va activa mereu ca un partid de centru şi centru-stânga, care promovează politici pentru România în şi alături de Uniunea Europeană”, a mai afirmat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-14Parerea ta...

@PUIE MONTA
15 Noi 2018

DE ACORD CU TINE , DAR SI TU ESTI LA FEL CA EI BAI LABARULE .
ANONIM
15 Noi 2018

Rade ciob de oale sparte ....MUY BIEN MONTA
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Nu ne vindem fundul curții Plouă și cu rapoarte negative la adresa României, nu dă numai din cer pe capul nostru. Sărăcia și corupția din țara noastră este cap de listă într-un raport al Comisiei Europene în care suntem anunțați că puterea noastră de cumpărare este la jumătate față de cea a cetățeanului mediu din Uniunea Europeană. Incredibil, în jumătate din familiile românilor nu lucrează nimeni
29 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray