2019-10-14 21:07

PONTA critică dur situația din ENERGIE: „Numai țepe! Actualul ministru - incompetent, MINCINOS și arogant!

 |  17:16
PONTA critică dur situația din ENERGIE: „Numai țepe! Actualul ministru - incompetent, MINCINOS și arogant!

Deputatul Victor Ponta susține că sistemul energetic al României este în pericol și că vinovat de această situație este chiar actualul ministru al Energiei, Toma Petcu (ALDE), care dă dovadă de "incompetență".

"Ieri, 7 august, România a importat energie de aproape 1.000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria - țară care nu are nici cărbune, nici gaz sau centrală nucleară)! În tot anul 2016 am avertizat Guvernul tehnocrat că Sistemul Energetic este în pericol - dar nu aveai cu cine să vorbești. Dar le-am spus oamenilor că dacă votează PSD - ALDE o să se îndrepte lucrurile - din păcate e mai rău că înainte! Actualul ministru al Energiei este și mai incompetent, mai mincinos, mai arogant și distructiv decât 'Tehnocrații' (deși credeam că așa ceva e imposibil)", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că importul de energie și triplarea prețurilor reprezintă un eșec al actualei guvernări.

"Numai țepe - la Cernavodă numai vorbe cu Grupurile 3 și 4, la CEO toți foștii pedeliști sunt înapoi la 'jefuială', la Hidroelectrica nu se mai face nimic că nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze și strângeri de mână! Așa am ajuns la prețuri triple și import de energie! Și va fi și mai rău!", spune fostul premier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-08Parerea ta...

GUVERN
08 Aug 2017

Petcu un infractor dovedit mareste pretul la energie nejustificat impreuna cu anre ,misa mareste acciza la benzina nejustificat,pensiile speciale sunt platite in continuare nejustificat,romanii cinstiti care muncesc sunt terminati de aceasta haita de jefuitori paraziti.asta estw situatia tarii cu acest hoit uman mincinos numit dragnea.iar a plecat ca sa faca dezastru slugile .cand vine iar bate campii ca nu stie nimic.cum poate sa traiasca un asemenea nemernic in tara asta fara sa fie arestat ?
ANONIM
09 Aug 2017

Acest MAFIOT acoperit, cu apucaturi TURCESTI, scolit de BOMBONELpuscariasu caruia ii colecta spaga cu geamantanul din salile de baschet si specializat in HOTIE de RASPOPITUL Ilie Sarbu trebuie exclus din viata publica pe care a poluat-o precum un gunoi uman. Ro este stat MAFIOT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray