2020-04-05 17:43

Ponta, criticat din interior. Daniel Constantin: Candidatura lui Diaconu din partea Pro România - decizie greşită

 |  14:08
Ponta, criticat din interior. Daniel Constantin: Candidatura lui Diaconu din partea Pro România - decizie greşită

Daniel Constantin, prim-vicepreşedinte al Pro România, consideră că susţinerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale a fost o greşeală, soluţia corectă fiind cea a desemnării unui candidat din partea propriei formaţiuni. Reacţia lui Daniel Constantin vine după ce Mircea Diaconu a obţinut sub 9% din voturile exprimate în primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar ALDE a transmis că rupe alianţa cu Pro România.

"Mircea Diaconu - 8,86% - Candidatura din partea Pro România - decizie greșita!

Desemnarea unui candidat din afara partidului și alianța electorală cu ALDE au reprezentat începutul rupturii din PRO.

Îmi pare rău sa constat ca am avut dreptate - am spus ca nu o sa obținem un scor bun, nici măcar unul care sa cumuleze scorul celor doua partide.

Nu mai vorbesc de așteptările de a intra in turul II - miza prin care s-a justificat alianța surprinzătoare și forțată cu Alde (am spus de atunci ca nu atingem 10% - am și scris).

Soluția corecta - pe care am propus-o atunci împreuna cu alți colegi din conducere și din teritoriu a fost de a susține un candidat propriu.

Numai așa puteam sa întărim coeziunea in cadrul partidului și sa întreținem un entuziasm care anima grupul nostru după europarlamentare!

Păcat...

A existat o oportunitate mai mare ca oricând sa ne diferențiem și sa confirmam ca noi chiar scoatem in fata profesioniștii, patriotii, oamenii de anvergura naționala și internațională. Avem mulți astfel de oameni in țara și suficienți in Pro România!

Felicitări tuturor colegilor care au crezut in aceasta candidatura și celor care nu au crezut și cu toate acestea au muncit fără ezitare!

PS. Nu am nimic personal cu Mircea Diaconu - o persoana onorabila. O persoana care poate ca este “altfel”, dar nu așa cum am definit acest concept in 2017 și cum cred ca trebuia sa propunem un candidat - care sa continue trendul crescător al partidului!

PPS. Am promis public ca nu provoc certuri care sa afecteze partidul, am vrut doar sa aduc câteva lămuriri ca răspuns pentru opinia publica și sutele de colegi care mi-au trimis mesaje de îngrijorare in aceasta perioada", scrie Daniel Constantin pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

IOAN
12 Noi 2019

Daniel...dacă tăceai...filosof rămâneai...dacă ar fi candidat unul de la PSD...pardon...Pro Romania...tot un drac...nu depășeați nici 2%...pentru ca tu...licheluta și alți câțiva...ati votat guvernul orban...cu mare entuziasm...cât despre tine...încă aștept explicații legate de promovarea legii prin 2015 care permite vânzarea pământului către străini...fără nicio limita...erai misterul agriculturii...trădătorule...datorita caracterului mizerabil pe care îl aveți...Mircea Diaconu nu a dorit sa se afișeze cu asemenea "lichele politice"...în campania sa...probabil te gândeai sa-l promovezi candidat pe....prietenul tău...Voiculescu... căruia sper ca i-ai achitat datoria de cca 300.000 de euro...hai ca acuma poți...votul acordat lui orban...te reface...vai de capul tău de...politician de...doi lei. Sictir!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine