2019-10-14 01:43

Ponta dă LOVITURA. Marian Neacșu s-a înscris în Pro România

 |  19:11
Ponta dă LOVITURA. Marian Neacșu s-a înscris în Pro România

Partidul lui Victor Ponta dă o nouă lovitură în politică. Fost secretar general al PSD, recent exclus din PSD, Marian Neacșu s-a înscris în partidul Pro România condus de Victor Ponta.

Surse din Pro România au declarat, pentru G4media, că Neacșu va conduce echipa de campanie a partidului pentru alegerile europarlamentare.

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși, pe 5 noiembrie, din PSD, într-o ședință CEx, adică a conducerii partidului.

Țuțuianu și-a anunțat înscrierea în Pro România în ianuarie 2019. În urmă cu circa două săptămâni, Adrian Țuțuianu declara că în partidul lui Ponta se vor mai înscrie, la începutul sesiunii parlamentare şi după, senatori, deputaţi, foşti miniştri şi foşti europarlamentari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

ANONIM
11 Feb 2019

Bolsevicii isi schimba cocinalui draknea din Kiseleff cu cocina lui ponta. Aceasi mizerie.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Victore, du-te la PRU! Se plimbă politicienii de la un partid la altul, semn că se apropie alegerile și trebuie să își găsească repede locuri cât mai favorabile. Lupta e mare pe intrarea în Parlament. O formațiune mică, Partidul România Unită, produce vâlvă zilele astea, atrăgând mai multe nume de la PSD și alte partide
01 Sep 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray