2019-07-19 20:16

Ponta dă SEMNALUL ferm pentru MITINGUL diasporei din 10 august

 |  22:41
Ponta dă SEMNALUL ferm pentru MITINGUL diasporei din 10 august

Președintele fondator al ProRomânia, Victor Ponta vine în spațiul public cu o poziție fermă în legătură cu mitingul diasporei anunțat pentru 10 august în Pața Victoriei.

Deși precizează că el personal nu va participa la protest, Ponta a declarat că nu le interzice altor membri de partid să fie prezenți acolo, cu condiția să nu poarte însemne ale formațiunii politice.

„Nu (nu voi lua parte – n.r.), pentru că nu cred că organizatorii vor ca manifestația lor sa fie asumată politic de persoane politice – și au dreptate! Sigur că (alți membri – n.r.) pot participa, dar fără însemne politice”, a afirmat Ponta pentru PSnews.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

@PUIE MONTA
07 Aug 2018

STAI DEPARTE DE DIASPORA . NIMENI NU TE-A UITAT , NIMENI NU TE-A IERTAT , NIMENI NU TE VREA . ESTI TOT UN CACACIOS PSDIST , NU TE POTI SCHIMBA PESTE NOAPTE .
ANONIM
07 Aug 2018

SI DIASPORACE-I? TOT O ADUNATURA DE TRADATORI MIZERABILI SI INCULTI SPALATI PE CREIER PONTA VI SE POTRIVESTE CA O MANUSA MASLUITORI DE VOTURI PENTRU CATIVA EURO SAU O FRIFTURA .SEFUL VOSTRU OVIDIU GROSU CARE VREA SANGE CENUSA SI POLITISTI MORTI LA MARELE MITING MALIN BOT PROFANATORUL STEAGULUI ROMANESC BULANGIUL ACELA NEBUN DIN SUEDIA TOT O PIESA VALOROASA ASA CA DU-VA DRACULUI DE TRADATORI SI MUISTI PERVERSI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray