2019-10-23 13:37

Ponta dă VERDICTUL: ”Nu cred că se mai dă AMNISTIA și grațierea. Dragnea nu mai e interesat”

 |  22:23
Ponta dă VERDICTUL: ”Nu cred că se mai dă AMNISTIA și grațierea. Dragnea nu mai e interesat”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că nu crede că se va da ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea pentru că Liviu Dragnea nu mai este interesat de acest lucru, de vreme ce crede că și-a rezolvat problemele în justiție prin completul care va judeca dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la închisoare cu executare.

”Eu nu cred că se dă amnistia și grațierea. Eu cred că Dragnea consideră că și-a rezolvat problema. A tras completurile alea de judecată de șapte ori până a ieșit. (...) Dragnea nu vrea să schimbe un sistem abuziv sau un sistem care a dat rateuri. După cum vedeți, domnul Uncheșelu e bine-mersi, domnul Onea e bine-mersi, chiar și doamna Kovesi nu cred că se chinuie prea tare cu salariul de procuror la Parchetul General”, a spus Ponta. 

Fostul premier a mai susținut că pe liderul PSD îl interesează ca el să scape de poblemele din justiție și că nu îi pasă de situația celor din jurul lui. 

”Dragnea vrea să nu aibă el probleme. (...) Faptul că are probleme ”Mitralieră” sau X sau Y îl interesează zero. (...) Sevil Shhaideh este trimisă în judecată pentru insula Belina. Eu bag mâna în foc că Sevil Shhaideh nu știe unde e insula Belina. La insula Belina stătea Dragnea, dar Dragnea nu e nici martor în dosarul ăla. Credeți că îl interesează foarte tare de ceilalți?”, a mai declarat Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray