2019-09-16 07:19

Ponta, despre legea offshore: Tăriceanu a reuşit să-i bage minţile în cap lui Dragnea

 |  14:22
Ponta, despre legea offshore: Tăriceanu a reuşit să-i bage minţile în cap lui Dragnea

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, "a reuşit să-i bage minţile în cap" preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în ceea ce priveşte legea offshore, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta.

"Am citit cu atenţie noile prevederi ale legii (cele apărute în presă că nu le primim de la conducerea Camerei) - şi văd cu satisfacţie cum a reuşit Călin Popescu-Tăriceanu să îi bage minţile în cap lui Dragnea şi să revină la prevederile iniţiale din proiectul care plecase de la Guvern şi fusese aprobat de Senat! Toate cererile (legitime) ale investitorilor, care fuseseră scoase de Dragnea la Camera Deputaţilor în luna iulie, au fost reintroduse. Tot ce pusese iniţial în proiect Guvernul Tudose apare în forma care va fi votată azi. Foarte bine. Penibilul circului din iulie când Dragnea striga (...) că a modificat el radical legea s-a uitat. Declaraţiile fioroase ale lui Darius Vâlcov 'dacă cineva modifică şi o literă din proiectul adoptat este trădare naţională' ne fac acum să râdem. Iluzia lui Daddy că negociează el cu companiile americane să pună presiune să îl primească Trump şi să îl ajute cu dosarele s-au dovedit o ridicolă strategie 'de Teleorman' - Livache - fiara anticapitalistă din iulie - s-a dovedit un simplu tigru din hârtie", a scris Ponta pe Facebook.

Citeste si: Camera Deputaţilor a respins propunerea de amânare a dezbaterii proiectului legii offshore

El a adăugat că deputaţii PSD care au votat în iulie "propunerea aberantă de lege apărută în ultimul moment de la Dragnea şi Vâlcov fără să aibă habar ce conţine - vor vota acum noul proiect care este schimbat "pe ici pe colo prin părţile esenţiale"".

"Episodul tragicomic al 'Negociatorului fioros Dragnea care baga spaima în burgheji' se termina azi / sper acum să ne comportăm ca o ţară stabilă şi predictibilă, să pornim investiţiile şi să folosim resursele din Marea Neagră pentru dezvoltarea României - până iese primul metru cub din Mare (prin 2022) speră să iasă şi Dragnea 'de la Facultate''', a mai afirmat liderul Pro România.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, solicitarea de amânare a dezbaterii proiectului de lege privind operaţiunile petroliere offshore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

MAFIA PSD
24 Oct 2018

Vinovat pentru toate nenorocirile pe care le face mafia psd in Romania este slugoiul bolsevic tariceanu. El sustine aceasta organizatie mafiota ajutat de maghiari care au un electorat constant. Tariceanu si cloaca. lui de 5% batjocoresc Romania si facjkcul perfid al Moscovei. La urmatoarele alegeri gashca de lichele ppenale '' alde'' trebui sa dispara din politica romaneasca.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray