2020-08-08 03:44

Ponta, despre ofițerul acoperit: Băsescu nu s-a referit la mine. Membrii Guvernului au fost verificați, ne-a verificat pe toți

 |  22:21
Ponta, despre ofițerul acoperit: Băsescu nu s-a referit la mine. Membrii Guvernului au fost verificați, ne-a verificat pe toți

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Bistrița, că este "evident" că președintele Traian Băsescu nu se referea la persoana sa când vorbea despre un candidat la alegerile prezidențiale care ar fi ofițer sub acoperire, pentru că tot președintele afirmase că i-a verificat pe toți membrii guvernului său.

”Din punct de vedere politic, e evident că nu se referea la mine domnul Băsescu, pentru că tocmai a declarat că ne-a verificat pe noi toți, cei care suntem membri ai Guvernului, și are confirmarea că nu noi suntem.

Dar nu cred că aceasta trebuie să fie tema de campanie, să-l găsim pe domnul sau pe doamna care, nefiind miniștri, nu știu, au activat sau activează în servicii de informații. Dacă activau pentru vreun serviciu de informații, nu știu, al Rusiei sau al Coreei de Nord, sigur că era o problemă. Dacă își fac datoria, doamna sau domnul, față de țară, cred că merită felicitați pentru asta", a spus Ponta,  scrie Agerpres.

Sunt vicepreședinte CSAT

Prim ministrul spune că divulgarea unor astfel de informații, aflate în calitate de membru CSAT, reprezintă o infracțiune și reprezintă "un semnal foarte prost" pentru serviciile de informații române.

"Din punct de vedere instituțional, eu sunt vicepreședinte al CSAT, am niște obligații legale. Chiar dacă aș ști vreodată de oricare, de orice persoană că lucrează pentru un serviciu de informații român, în primul rând n-aș vorbi despre asta pentru că este ilegal, în al doilea rând ar fi un semnal foarte prost pe care l-aș da instituțiilor. Aceste instituții ne apără și pe noi, și pe dumneavoastră și apără societatea românească de pericolele la adresa siguranței naționale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-11Parerea ta...

JAF LA DRUMUL MARE ?
12 Sep 2014

“Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost “uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice “parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au “imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” Bravo domnule ministru RUS, psd-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz