2020-06-02 15:24

Ponta, despre poliţistul Gigină, mort la datorie: Politicienii să nu se mai folosească de tragedii în scopuri politice

 |  12:51
Ponta, despre poliţistul Gigină, mort la datorie: Politicienii să nu se mai folosească de tragedii în scopuri politice

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la cazul poliţistului care a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, că politicienii nu trebuie să se folosească de tragedii în scopuri politice. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că acesta este „un semn de barbarism în politică”.

"Aș vrea să încep prin a-mi exprima solidaritatea și condoleanțe pentru familia polițistului mort la datorie, care a decedat marți. Știu că s-au întâmplat toate acele lucruri, există o anchetă în curs și vreau să mulțumesc tuturor celor care își fac datoria și celor care, uneori, din păcate, plătesc un preț mult prea mare pentru tot ceea ce fac în fiecare zi pentru ca societatea românească să funcționeze", a afirmat premierul Victor Ponta la începutul ședinței speciale de guvern în care se discută rectificarea bugetară, transmite Agerpres. 

Prim-ministrul este de părere că „osocietate normală ar trebui să ia măsuri înainte, nu după ce se întâmplă asemenea lucruri”.

"Vreau, de asemenea, fiind vorba de o anchetă în curs, să vedem cum se pot întâmpla asemenea lucruri, avem gropi în asfalt, tot felul de zone periculoase (...). Sunt convins că există peste tot în țară tot felul de capcane mortale și doar când se întâmplă o mare tragedie aflăm despre ele. O societate normală ar trebui să ia măsuri înainte, nu după ce se întâmplă asemenea lucruri", a susţinut Victor Ponta.

Premierul a ţinut să precizeze că politicienii nu trebuie să se folosească de tragedii în scopuri politice.

"Mi-aș dori ca noi, ca societate, să nu mai folosim — vorbesc de oamenii politici — tragediile în scopuri politice. De fiecare dată când se întâmplă o tragedie, apar aceiași oameni politici care țipă și folosesc fie tragediile, fie arestările ca să câștige vreun pic de capital politic. Asta e un semn de barbarism în politică, poate reușim să scăpăm de el", a menţionat premierul Victor Ponta.

Poliția Capitalei a confirmat joi, într-un comunicat de presă, că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23

In legatura cu acest articol...

Ce spune PRIMUL martor care a ajuns lângă polițistul Gigină este RELEVANT și CUTREMURĂTOR

Poliţistul Bogdan Gigină, înmormântat vineri la cimitirul Ghencea III, cu onoruri militare
Parerea ta...

HAI SYCTIR Bă, LIFTă!
23 Oct 2015

Ești GROS la obraz, la minte și-n declarații...ORICARE! Tu, voi...sunteți de pe altă planetă, dintr-o lume paralelă, a voastră....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine