2020-08-10 19:16

Ponta despre prezidenţiabilul USD: O persoană cu notorietate, poate chiar Mircea Diaconu

 |  07:17
Ponta despre prezidenţiabilul USD: O persoană cu notorietate, poate chiar Mircea Diaconu

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că USD va desemna drept candidat la alegerile prezidenţiale o persoană cu notorietate, iar printre aceste s-ar putea număra, potrivit ultimelor sondaje publice, şi Mircea Diaconu. Prim-ministrul a prezentat acest scenariu în cazul în care nu va candida chiar el la prezidenţiale.

"Eu mi-aş dori să fiu prim-ministru până în 2016, dar un prim-ministru nu poate să fie cu adevărat de succes în patru ani cu un preşedinte care totodeauna, în loc să îl ajute, îl încurcă, îi bagă beţe în roate şi cu care se luptă continuu. Dacă vom găsi un candidat care să şi câştige, nu doar să fie un partener loial, eu îl voi susţine pe acel candidat al nostru, al PSD-UNPR-PC. Dacă nu există o altă variantă cu şanse de câştig, atunci, cu toată energia pe care o am şi toate cunoştinţele, voi candida eu", a precizat premierul Victor Ponta.

Fiind întrebat care sunt numele de pe lista de posibili candidaţi la Preşedinţie, Victor Ponta a spus că este suficient să fie analizate ultimele sondaje publice pentru a se constata că nu sunt multe persoane cu notorietate. Prim-ministrul i-a nominalizat astfel pe Mugur Isărescu, Sorin Oprescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Diaconu.

"Nu putem să scoatem pe cineva din pălărie, ci cineva care are o notorietate suficient de mare . Nu ştiu, poate fi domnul Diaconu, poate fi oricum un personaj pe care nu ai nevoie să-l faci cunoscut", a completat Victor Ponta.

Chestionat în continuare dacă Mircea Diaconu poate candida astfel din partea PSD, Victor Ponta a spus că nu exclude aşa ceva.

Premierul a precizat că iniţial îşi propusese să anunţe un candidat pentru Preşedinţie mai aproape de data de 25 mai, nu în luna septembrie, crezând în refacerea USL. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-30Parerea ta...

DACA SI DIACONU
30 Mai 2014

este o persoana cu 'notorietate', inseamna ca si tzatza Lanea care vinde patrunjel in piata, are notorietate! M.Diaconu - nu este decat un SLUGOI de curte veche, care vrea sa-si ridice nivelul de trai, cu orice pret! Chiar daca PRETUL este umilitor, jenant...nu realizeaza ca s-a facut de kk-t! Ponta, vorbeste din amintiri: probabil s-a gandit la fostul pres.american, care a fost actor; uita un singur lucru: ala, a avut charisma, si il ducea mintea!
GIANINA KYZDĂ
10 Iun 2014

ACEST PĂCĂLICI NU FACE DECÎT CE I SE ORDONĂ: ”GIOACĂ O ROLĂ”; ANUME, ACEEA DE ȚUȚĂR, BĂIET ”DĂ” MINGIUȚE PT. GAȘCA MONGOLOIDULUI, ”BĂIET” CARE, LA TIMPUL ”POTRIGHIT”, PRIMI-V-A ORDIN SĂ SE ECLIPSEZE, PRECUM ”MAURUL”...(”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI”!)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz