2020-07-15 16:16

PONTA, despre scandalul PENSIILOR militare: „DRAGNEA a vrut să dea afară niște chestori, iar IOHANNIS niște generali SRI!”

 |  21:12
PONTA, despre scandalul PENSIILOR militare: „DRAGNEA a vrut să dea afară niște chestori, iar IOHANNIS niște generali SRI!”

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, luni, la Realitatea TV, că modificările aduse modului de calcul al pensiilor militare au fost determinate de dorinţa lui Liviu Dragnea de a determina plecarea din poliţie a unor chestori şi de cea a preşedintelui Iohannis de a provoca pensionarea unor generali din SRI.

”Domnul Dragnea cu doamna Dan vor să dea afară nişte chestori din poliţie, domnul Iohannis vrea să-i dea pe unii din SRI şi au spus «Domnule, nu se mai poate»”, a afirmat, luni, Victor Ponta, potrivit News.ro.

El a argumentat că intenţia aceasta este probată şi de faptul că modificările regimului de pensionare au afectat doar pensiile militare de stat, nu şi pe cele speciale, precum ar fi magistraţii, parlamentarii, funcţionarii parlamentari, diplomaţi etc.

În plus, unii ofiţeri din poliţie au avut un regim privilegiat întrucât s-au pensionat în condiţiile vechi de pensionare şi apoi au fost reangajaţi, cumulând pensia cu salariul. ”E un chestor, domnul Ciocoiu, care a ieşit la pensie când eu am contrasemnat decizia domnului Grindeanu de a-l da afară din fucţie. A ieşit la pensie imediat şi în prima zi a guvernului Tudose a fost reangajat. Pentru că doamna Carmen Dan vrea să ţină un chestor lângă ea, modificăm o lege”, a comentat Ponta.

El a atras atenţia că modificarea sistemului pensiilor militare îi afectează în primul rând pe foştii militari şi poliţişti cu pensii relativ mici. ”De ce-i pedepsesc pe ăştia mulţi că vrea Dragnea să schimbe nişte chestori? Schimbă-i, domnule, altfel!”, a spus Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

ANONIM
07 Aug 2017

Dragnea NU uita, Nu o sa te mai voteze lumea. Nu asa se face legea. Pentru magistrati da si pentru militari ba.Adica unii cu malaiul si altii cu ...restul. Vrei sa distrugi si armata, politia, jandarmeria etc..Continua asa si o vei terimina..Dar nici pentru tine mu va mai fi bine
ANONIM
08 Aug 2017

GANDIRE DE TICALOS EL POATA SI CU IZMENARUL OPREA SUNT BORFASII PRINCIPALII VINOVATI DE DEZASTRU DIN SISTEMUL DE SALARIZARE SI DE PENSII ..............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz