2019-10-16 17:59

Ponta DEZVĂLUIE înțelegerea dintre Dragnea, Kovesi și Iohannis: ”O FARSĂ de prost gust”

 |  19:44
Ponta DEZVĂLUIE înțelegerea dintre Dragnea, Kovesi și Iohannis: ”O FARSĂ de prost gust”

Fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta este de părere că actualul scandal dintre Dragnea, Kovesi și Iohannis este doar o ”farsă de prost gust” și că, la final, toată lumea se va împăca.

”Dl. Frans Timmermans a venit la Bucuresti sa ii vada pe viu pe Dragnea & Co ( “tigrii” care rup televizorele in prime time si lupta cu Kovesi si “Statul Paralel” pana la ultima picatura de sange)! Si sa eventual sa faca eforturi uriase ca sa ii readuca pe “drumul drept” al UE.

Si a gasit la Camera Deputatilor niste pisici plouate care au miorlait ca ei “ nu stiu nimic si nu au nicio legatura cu cererea de revocare a lui Kovesi” sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR si stau la uscat in depozit)! Ma asteptam ca Dragnea sa ii spuna si lui Timmermans ca la OUG 13/2017 ca el “nu era in tara si nu stie despre ce e vorba”!

Imi pare rau de faptul ca jurnalisti si oameni onesti ( sau naivi patologici ca Dl Plesoianu) au fost inca o data folositi cinic doar ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea sa mai fie amanate pana la Pastele Cailor din Teleorman!

O farsa de prost gust ! In final Catavencu Dragnea si Coana Joitica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupa in scena finala - si noi ne vedem de ale noastre ; ca si dl Timmermans!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

MDA...
02 Mar 2018

Și fără se ne spui tu, lumea întreagă LA CAP, deja ȘTIE/CUNOAȘTE/INTUIEȘTE că-i așa! Tu, în războiul cu matolu Gollum, DE CE TĂCEAI?! Pentru că mâncați la masă împreună și erai avocatul Udrei...pe lângă tine mai era și pretenul Ghiță LA MASA ROTUNDĂ = varză de Bruxelles....ever, forever! Poate nu vă înghițiți unii cu alții, dar...ÎNCRENGĂTURILE MAFIOTE din care v-ați/vă îmbogățiți, VĂ OBLIGĂ LA DIALOG....nu-i așa? P.S. Povestește-ne UN PIC cum a fost cu Tratatul ăla în care Dragnea îi turna whisky în pahar lui Băse iar tu erai dactilograful?! Ei?
LEVST.
03 Mar 2018

Viorel, incepi sa arati ca un caz irecuperabil, de ce nu te duci intr-o "cursa" auto, dar fii singur, poate ai noroc si intri intr-un cap de pod de fier-beton, scapa lumea de tine, scapi si de ce te chinuie in ultimul timp...
PLAGIATORUL CORUPT
03 Mar 2018

Ai uitat javra bolsevica de intelegerea ta cu basescu (coabitare ) ? Ai uitat ordinarule cand ai venit de la UE cu 11directive in tolba ? Pe ce ai facut averea de la Cornu plagiatorule ?.
@PUIE MONTA
04 Mar 2018

O FARSA DE PROST GUST , FOARTE PROST GUST , A FOST SI ANIVERSAREA TA PE ARENA NATIONALA . AI PLATIT BILLUL ? ESTI LA FEL DE PUSCARIABIL CA SI DRAGNEA , V-A UREZ MULTI ANI IMPREUNA ITR-O CELULA DE 4 METRI PATRATI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray