2019-12-05 22:41

PONTA este sigur: Liviu Dragnea A PIERDUT puterea

 |  16:41
PONTA este sigur: Liviu Dragnea A PIERDUT puterea

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminică, la Parlament, că mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota moţiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar însemna că, în lipsa voturilor de la parlamentarii opoziţiei, şeful Guvernului nu va putea fi demis.

”Mai mult de 14 (parlamentari - n. r.). Atât contează”, a declarat Victor Ponta întrebat câţi parlamentari PSD a reuşit să convingă să nu voteze moţiunea de cenzură.

”Eu cred că niciun pesedist adevărat n-o să cheme alte partide să-i rezolve problemele interne”, a spus el ca reacţie la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, conform căruia social-democraţii vor racola parlamentari de la toate partidele pentru a susţine moţiunea de cenzură.

În ceea ce priveşte o eventuală curiozitate a deputaţilor PSD în privinţa informaţiilor vehiculate conform cărora Ponta ar fi un ”om al sistemului”, acesta a răspuns că ”nu cred nici ei (social-democraţii - n. r.) prostiile astea”. ”E un propagandist la PSD, un consilier al domnului Dragnea, care cred că a rămas în 1989 cu agenturili străine, ştiţi?”, a mai spus el, citat de News.ro,

Întrebat ce l-a deranjat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD a spus că ”faptul că nu mai are puterea”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray