2019-10-20 03:46

Ponta face dezvăluiri: Toţi pesediştii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

 |  14:40
Ponta face dezvăluiri: Toţi pesediştii din Parlament la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea

Victor Ponta, liderul Pro România, spune că este „Zidul Plângerii” pentru social-democraţii din Parlament nemulţumiţi de modul în care Liviu Dragnea conduce PSD, în cest context el anunţând că va avea în continuare discuţii cu alţi membri PSD şi ALDE care vor să treacă la partidul pe care îl conduce.

„Noi o să discutăm şi cu alţi deputaţi PSD, ALDE sau din alte partide dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică. O să avem noutăţi, până la sfârşitul anului dar în acelaşi timp nu o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, că nu asta ne-am propus”, a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro.

Întrebat dacă vor mai veni oameni din alte partide la Pro România, Ponta a răspuns „Or să mai vină, da”.

El a precizat că discută „tot timpul” cu parlamentari de la PSD, care „se jeluiesc” la ei cu privire a comportamentul lui Liviu Dragnea.

„Se jeluiesc la mine toţi, ce rău le este, ce groaznic, ce chin e Dragnea şi eu sunt Zidul Plângerii pentru toţi pesediştii din Parlament, la mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul”, a afirmat Ponta.

Fostul premier a spus că este vorba despre social-democraţi „şi de la Senat, şi de la Cameră”, care sunt nemulţumiţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-09Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2018

DAR SI TU CU MAFIA TA , PLUS TIGANI SI SERVICII .
PONTA= DRAGNEA
10 Dec 2018

Nu este nici o diferenta intre acesti doi borfasi. Ambii au averi incomensurabile provenite din furturi si afaceri dubioase. Ambii vor distrugerea sistemului judiciar si ambii se viseaza presedinti ai unei tari capturate de MAFIA PSD.
VILANU'
10 Dec 2018

pisoiul corcit, care miorlaia pe la usa beseanului, se crede mam-mare la poalele cui vin sa se vaiete copilasii ramasi orfani de "fonctii banoase", gen babalau, fii-rea, cucuiatu, alte cazaturi de doi-bani !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray