2020-01-27 23:47

Ponta FACE PRAF PSD: ”Au dispărut cele două legende ale partidului”

 |  23:24
Ponta FACE PRAF PSD: ”Au dispărut cele două legende ale partidului”

Fostul premier Victor Ponta spune că cele două legende prin care PSD trăiește au dispărut. Prima, din cauza guvernului „penibil”, iar cea de-a doua, pentru că nu a reușit să scoată alegătorii la referendum.

”PSD trăiește din legende. Prima este că are guverne bune, s-a dus legenda, are cel mai penibil, neprofesionist guvern. A doua legendă era că are organizare, poate scoate la vot milioane de oameni. Ieri s-a încheiat și a doua legendă. Social democrația... să fim serioși, tot ce face Dragnea si ce se decide este total împotriva principiilor social democrate. Tot ce îi unește e să nu ajungă la închisoare și să își împartă funcții”

PNL, cât e condus de Orban, nu e periculos pentru PSD.

„Am tot respectul pentru cei care se manifestă pentru interesul electoratului. Pot să nu fiu de acord, dar nu resping ideea. PSD nu s-a comportat în interesul electoratului său, care așteaptă politici de dezvoltare, locuri de muncă, liniște. De electoratul PSD vorbim, pentru că am obținut milioane de voturi. E un electorat care nu iubește războiul constant, e un electorat care își dorește mai multă stabilitate, or liderii nu acționează în sensul ăsta și oamenii nu au ieșit la vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Oct 2018

ha ha ha Ponta zis si "MIELU BLAND CARE SUGE LA BERBEC" i-a facut complimente lui orban...probabil ca se gandeste la niste aventuri romantice in doi...se iubesc tare mult bagabontii astia doi,de ce nu va casatoriti bah porumbeilor si-l adoptati amandoi pe Basescu drept copilul vostru
ZOOLOGISTRU'
09 Oct 2018

pisoiul beseanului miorlaie, plin de curaj, de sub masa din sufrageria izmanarului sau nas si incearca sa latre cu cotarlele leibarale ale mandolinistului urban … Cel mai penibil p-m, dupa cioca-boca, cel fugit cu coada-ntre picioarele din spate, se strofoaca, doar-doar il mai baga cineva in … seama … degeaba michiduta, degeaba, vei ramane ca o goanga jalnica pe trupul natie !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine