2019-12-11 07:15

Ponta iese la ATAC: ”Dăncilă rămâne un candidat RIDICOL la alegerile prezidențiale!”

 |  18:17
Ponta iese la ATAC: ”Dăncilă rămâne un candidat RIDICOL la alegerile prezidențiale!”

Victor Ponta, liderul Pro România, a afirmat, sâmbătă, că Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, „rămâne un candidat ridicol”, „cu toți banii”, dar și cu „ajutorul BEC, al structurilor locale și al corupților”.

„Cu toti banii , Guvernul, ajutorul BEC, al structurilor locale si al coruptilor care o lauda la televizor Viorica Dăncilă ramane un candidat ridicol”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiții, Victor Ponta consideră că tot mai mulți simpatizanți PSD vor prefera să îl voteze pe Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România și ALDE.

„Ca sa avem in turul 2 o adevarata competitie intre Iohannis si Diaconu / nu o simpla formalitate! Succes, Mircea Diaconu!”, a conchis Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-29Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2019

Zise puie monta si mai lua o gura de ...zoaie..asta este mediul lui...de a fi sluga la servicii
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Popcorn şi promisiuni Acum aproape două luni, premierul Victor Ponta, candidat la prezidenţiale, părea convins că nu e nevoie să facă nimic pentru a trece fluierând în turul doi. Ba chiar şi problema victoriei finale părea o bagatelă. "PSD şi aliaţii noştri dau oricărui candidat, şi mie, şi altcuiva care ar fi în locul meu, un start fundamental, 40% din voturi. Mai departe, restul de 10%, depind de mine”, spunea plin de siguranţă Ponta, în timp ce îşi pregătea "popcorn şi băutură răcoritoare", probabil ideea sa de supremă relaxare
13 Oct 2014 |
Finaliştii Ponta şi Halep De sâmbătă, candidatul la alegerile prezidenţiale Victor Viorel Ponta are a se împăuna şi cu finala de la Turneul Campioanelor, jucată de Simona Halep. În tenis, poziţia secundă se premiază. În politică, cu precădere în PSD, obiceiul locului este ca, în loc de medalie de argint, premiantului să i se dea un şut în fund, pentru a face paşi înapoi
26 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray