2020-02-22 09:37

Ponta iese la ATAC împotriva USR: ”Barna e într-o cacialma de campanie!”

 |  20:42
Ponta iese la ATAC împotriva USR: ”Barna e într-o cacialma de campanie!”

Președintele ProRomânia, Victor Ponta a comentat luni seara declarațiile făcute de liderul USR, Dan Barna conform căruia nu simt respondabilitatea guvernări. Ponta consideră că totul a fost o cacialma de campanie din partea lui Barna.

”Azi a fost o cacealma pe care Barna, fiind in scandalul cu fondurile, a incercat sa joace la parlment. Cei de la USR au spus că nu votam PNL daca nu se trec legi pe ordinea de zi. Ce negociaza ei e problema lor, nu negociezi in Camera Deputatilor pe voturi. Atunci ar insemna sa aiba majoritate si nu au. Si era vb despre niste proiecte pe care noi le sustinem, dar sunt la comisii unde majoritatea este PSD si nu puteau fi puse pe ordinea de zi. Azi am facut pas in offside tot noi. S-au facut de ras si cred ca atunci cand vorbim la tv ar trebui sa aiba legatura cu tot ce se intampla la parlament.

Din pacate Barna era intr-o calceama de campanie si azi a primit o lectie pe care o merita” a declarat Victor POnta la RomâniaTv.

Președintele USR, Dan Barna, a declarat luni, la Parlament, că USR va susține Guvernul Orban dacă se conturează o majoritate care să adopte luni sau marți măsurile cerute la negocieri. Este vorba despre adoptarea inițiativei „Fără penali”, a legii care prevede alegerea primarilor în două tururi și abrogarea recursului compensatoriu.

Președintele USR a menționat că ieșirea din criza politică nu este responsabilitatea USR ci a președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine