2020-02-21 21:26

Ponta îi atacă pe Dragnea și Vâlcov: ”Iau aceleași DROGURI sau MINT de îngheață apele”

 |  23:54
Ponta îi atacă pe Dragnea și Vâlcov: ”Iau aceleași DROGURI sau MINT de îngheață apele”

Fostul premier, Victor Ponta vine cu o reacție neașteptată la declarațiile de marți ale lui Darius Vâlcov și la dezvăluirea lui Liviu Dragnea în care a povestit că s-a încercat asasinarea sa.

”Dimineata am aflat ca pe Valcov a vrut sa il racoleze KGB in 2015 ( de fata cu patronul de la “Phoenicia” la care statea Dragnea la hotel in Navodari in 2017) / seara am aflat ca pe Dragnea vrea sa il asasineze Soros - cand i-a trimis Basescu de la PD stia el ca doar asa distruge PSD!!!

Ori oamenii astia iau aceleasi droguri ori mint de ingheata apele si isi bat joc de toata lumea / sau cred ca scapa de inchisoare si merg la ospiciu? Cand il vad asa verde la fata pe Dragnea imi este teama ca prima varianta este cea adevarata! In ambele situatii nota de plata va fi achitata de Romania!

Ps - am vazut ca Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a facut ProRomania/ cred ca Maior isi merita toate jignirile si minciunile cu care il improasca Dragnea - cat timp nu riposteaza la aceste mizerii ( si tace cum tacea cand se ruga Dragnea de el sa ii angajeze tanara iubita la SRI - sau cand se milogea sa il duca la Washington sa faca poze cu oficiali americani) nu are de ce sa se planga!” scrie Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

ANONIM
22 Aug 2018

PE acest sait posteaza analfabeti
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

PONTA stie el cate ceva nu e prost...de exemplu faza ca BASESCU si-a trimis securistii in PSD o stim toti,sa ne spune ceea ce nu stim//grupulCOCOS erau mafiotii din PSD care s-au facut PD-isti dupa ce a castigat Basescu prezidentialele in 2004 Practic Dragnea si Valcov erau oamenii lui OLEG DERIPASKA la fel ca BASESCU.....si OLEG DERIPASKA e un oligarh prieten cu PUTIN foarte influent la KREMLIN si cu multe afaceri cu administratia CLINTON si OBAMAprin PANAMA...de exemplu afacerea URANIUM ONE......in care au facut afaceri cu URANIU cu Hillary Clinton...dupa care state precum QATAR au donat miliarde de euro la fundatia Clinton
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

cat despre SOROS ceea ce este adevarat este faptul ca avea afaceri cu OLEG DERIPASKA si Hillary Clinton prin mai multe canale...dar inca odata daca PONTA stie mai multe sa ne spuna si noua
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine