2020-08-03 15:15

Ponta îi pune BEȚE-n roate premierului: ”Românii să nu țină cont de deciziile Guvernului”

 |  20:01
Ponta îi pune BEȚE-n roate premierului: ”Românii să nu țină cont de deciziile Guvernului”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să nu ia în seamă hotărârile Curţii Constituţionale.

"Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie (ordonanţă de urgenţă sau hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban! Aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR. Dacă tot am ajuns să trăim într-o junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă - să le arătăm ce merită ei să primească în junglă", a scris Victor Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

El a susţinut că România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore, cum sunt: "Aglomeraţia inutilă a spitalelor, costuri uriaşe, imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât COVID-19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de COVID-19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test, umflarea artificială a statisticilor oficiale în scopul păstrării stării de alertă, rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc".

"Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de deciziile luate de Guvernul Orban - aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR", a conchis Ponta.

Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-04Parerea ta...

MENTALITATE CURULUI
04 Iul 2020

Victor Viorel Ponta in ipocrit cu titlu de docttore ! Daca ar trebui sa ascult de a sa doctrina maine as fi mort si aruncat la groapa comuna . Daca ar trebui sa coordonez viata după vorbele sale as alege intre un om mizerabil, parizian sau roman de etnie țigăneasca cu o mentalitate mai putin ortodocsa
ADRIAN
04 Iul 2020

Când ai puțin creier, știi de cine să asculți și de cine nu.
PORCONACHE
05 Iul 2020

pontache are un razboi cu orban pt ca acesa a dat-o in judecata daciana sirbu . pana la toata urma e treaba lor Ce e deranjant e faptul ca acesti nenorociti isi vad razboiul lor dar o fac public. Eu nu vreau sa asist la razboiul lor asa ca le-o dau sus la toti trei.
DIDINA
05 Iul 2020

Ponta trebuie sa raspunda penal pt ca i-a scutit pe cei de la kai munai gaz de o datorie de 600 mil dolari pe care acestia trebuiau sa-i dea statului roman. Acest aranjament la facut in turcia cand era premier si cand chipurile s,ar fi tratat la picior .cei de la kai munai gaz ca drept multumita iau dat un comision gras lui ponta cu care acesta si-a finantat campania electorala la prezidentialele din 2014 . Acesta este bulangiul de ponta care vrea sa conduca romania
COMISARUL PARAIPAN
05 Iul 2020

si eu am cam aceeasi parere despre Orban si Ponta-doi slugoi mafioti a lui SOROS amandoi care se prefac ca se bat...Sa ne zica Orban ce afaceri a avut cu JEAN TUCAN mafiotul care a furat sute de milioane de euro de la Transporturi.Unde sunt banii tavarisciul Lucovid? hai ca stim toti cine esti,fiul lui tactu,seful securitatii dn Brasov si omul lui Basescu Qiombetele la fel ca si Ponta-PuieMonta cu care "te certi".....La Constanta JEAN TUCAN era mafiotul preferat al lui Mazare,la fel ca grupul Udrea-Cocos-Basescu..Concluzia?SiKTIRRRRRRRRRRRR
CAROLINA
05 Iul 2020

Orban si ponta doi borfasi fara ideologie politica. Ambii sunt adeptii numirilor in functii publice. Ii informez pe aceste jigodii ca in sistemul bugetar posturile trebuie ocupate prin concurs ....inclusiv la asf ,curtea de conturi , anpc . Avem si noi copii cu competenta si expertiza care ar dori sa nu ocupe posturi in sistemul bugetar daca participa la un concurs pe care l-ar pierde . Pana atunci va intreb de ce cetateanul de rand nu poate accede in functii publice ? Probabil noi suntem prosti ca acordam votul unor partide care timp de 30 de ani au demonstrat ca au aceleasi metehne . La dracu cu voi ! Votez USR
COMISARUL PARAIPAN
05 Iul 2020

cam are dreptate CAROLINA..partidele actuale s-au umplut de kkt si nu mai reprezinta vreo speranta.Ar trebui alte partide noi dar nu ceva gen PUIEMONTa sau PMP-QIOMBETE si asazisul "pnl-Orban" care de fapt e ceva gretos plin de mafioti de la PDL-ALDE.Unde sunt patriotii Romaniei?Mie-mi place de generalul CHELARU,tot zicea ca face un partid patriotic-nationalist.M-am saturat de poponari si tradatori gen Nastase15CASE,PuieMonta,Lucovid,Fripturiceanu .Sa vedem si niste patrioti la putere ca avem destui.Faceti partidul NATIONAL ANTI-MAFIA......ANTI-SOROS(MAfia sau Soros e tot aia)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz