2019-11-21 08:27

Ponta îl ACUZĂ pe Dragnea: ”Dă banii de la servicii cu DEDICAȚIE către firme cu legături israeliene”

 |  19:47
Ponta îl ACUZĂ pe Dragnea: ”Dă banii de la servicii cu DEDICAȚIE către firme cu legături israeliene”

Victor Ponta susține că singurul amendament la legea bugetului acceptat de către parlamentari a fost cel depus de Liviu Dragnea, prin care taie din fondurile alocate serviciilor secrete.

„Liviu Dragnea a făcut un amendament care a fost acceptat de comisiile parlamentare (singurul dintre mii de amendamente depuse de toți parlamentarii).

Dar să vedem ce propune Dragnea : 1. Să ia banii de la «Servicii» și de la SPP, în condițiile în care în 2019 avem în România două evenimente majore cu risc maxim de securitate: vizita în România a Sanctității Sale Papă și Summitul de la Sibiu, la care sunt prezenți 27 de șefi de stat și guvern din Uniunea Europeană. Din prostie sau rea credință, Dragnea sabotează aceste două evenimente (probabil pentru că nu este el gazdă sau invitat la acestea).2. Dragnea propune ca acești bani să se dea la Ministerul Sănătății (de unde a luat peste 1 miliard prin OUG 114/2018) pentru Vitamina D (o glumă proastă despre care medicii nici nu își pierd timpul să comenteze o «frecție la picior de lemn» și pentru un program de teste prenatale numit direct «Panorama” 3. Problemă este că acest program «Panorama» aparține unei firme americano-israeliene pe numele sau NATERA”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier susține că aceleași teste sunt oferite și de alte firme, dar prin programe cu alte denumiri: „Harmony” (firmă Roche) sau „Neobona” ( firma Synlab)! Prin desemnarea în clar a programului, Liviu Dragnea a stabilit deja cine ar urma să primească banii de la statul român.

„Deci, Dragnea a pus în amendament și firmă la care trebuie să se ducă banii! Acum puneți în balanța ce este mai important pentru România: A. să aibă asigurată securitatea în timpul vizitei Papei în România și a Summitului European de la Sibiu și să aibă bani de combatere a interferențelor Rusiei în Alegerile din România, Moldova sau Ucraina (cum a propus Guvernul);B. Să dea Dragnea și Vâlcov banii la o firmă privată pentru niște teste care oricum sunt inutile, dacă nu sunt urmate de analize și proceduri care nu au finanțare!”, mai scrie liderul Pro România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Feb 2019

dati-l jos imediat din conducere....nu mai are niciun fel de majoritate porcarul..cum de mai este acolo?nu are niciun fel de legitimitate sa conduca nimic
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Stresanta calitate Ne scade calitatea serviciilor în fiecare zi şi nimeni nu vede asta. Firmele de telefonie, cele de cablu, operatorii de energie sau cei de termoficare şi-au menţinut, unele chiar şi-au redus serviciile fără să fi operat vreo scădere la facturi. Până şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) iese tot mai rar cu analize, studii sau cazuri în care să ne arate că îi pasă de calitatea serviciilor pe care le primim în calitate de consumatori. Ca şi Poliţiile Locale, şi ANPC aşteaptă sesizări de la cetăţeni, de parcă nu ar trăi pe aceleaşi meleaguri, nu s-ar izbi de aceleaşi probleme
16 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray