2019-10-20 04:38

Ponta îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea: ”Merge și acum la CHERMEZELE SRI”

 |  21:50
Ponta îl DĂ DE GOL pe Liviu Dragnea: ”Merge și acum la CHERMEZELE SRI”

„Liviu Dragnea merge şi acum la evenimente SRI”, afirmă Victor Ponta, care îl acuză pe succesorul său la şefia PSD că minte. Pe de altă parte însă, Ponta recunoaște că și el merge la petrecerile SRI și e normal.

”A mințit. Cred că merge și acum dacă nu mă înșel. La cei din România a mers și acum de curând. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu vă mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată? Că nu a fost, că nu a tăiat porcul, că era sâmbătă... Întrebați-vă de ce vă minte un om, și atunci o să vedeți care e problema. Ei știu toți că sunt păcăliți și le place să fie păcăliți” a declarat Victor Ponta la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

MANI PULITE
06 Mar 2018

INCOMPETENTA CRASA,DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISTE. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor “MANI PULITE” din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE IMPOSTOARE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta publica ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa le ofere securitate. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS ca demnitari ai statului locuiesc unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pentru a nu fi monitorizati cand comit faradelegile.
ANONIM
06 Mar 2018

Japița asta de pisicuț...moare de ciuda ca nu mai este in prim plan....se baga si el in seama...ca si Chiorul...nu cred ca sunt mincinoși mai mari ca el...poate șefa lui , plagiatoarea stearpa
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray