2019-10-23 21:54

Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”E o TICĂLOȘENIE fără limite”

 |  23:21
Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”E o TICĂLOȘENIE fără limite”

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea profită de scandalul declanșat în Poliția Română, după ce s-a descoperit că un agent de la Rutieră este pedofil, pentru a înlătura din funcții oamenii pe care nu-i agrează și pentru a-și pune apropiații în loc.

”Această obsesie de a controla tot și de a numi de la Teleorman... înțeleg că până și adormiții mei foști colegi din CEx (Comitetul Executiv Național al PSD) s-au lămurit că, de fapt, tot Guvernul e de la Teleorman și câțiva scăpați de la Dolj, Olt. Să folosești acest caz într-adevăr important... Ce se ceartă Tudose cu Dragnea e treaba lor, dar faptul că nu pot să-mi trimit copilul liniștit la școală e o problemă importantă pentru noi toți. S-o folosești ca să mai dai afară pe unii care nu-s ai tăi și să aduci pe unii de la Tel Drum este o ticăloșie fără limite”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

”Are o gândire mafiotă, adică n-ai încredere decât în cei care au fost lângă tine de-a lungul timpului...”, a punctat Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-09Parerea ta...

BEBICA
10 Ian 2018

NU ESTI NICI MAI BUN , NICI MAI CURAT CA EL . AMINDOI SINTETI DOUA CAZATURI UMANE , CARE AU SUPT VIRTOS LA ANIMALUL ILIESCU SI LA BORFASUL BOMBONEL . DISPARI DRACULUI BAI PUIE MONTA , ESTI DOAR O JAPITZA ROSIE .
HADRIAN
10 Ian 2018

Desigur nu comentez razboiul intre doua bestii. Cei care au imbratisat doctrina PSD-ista ”inseala si distruge” isi au locul lor in istorie. Dar pana a deveni istorie, faptele trebuie cernute. Nu-l onorez cu atentie pe albanez (desi am o mare stima pentru acest popor!) dar impartasesc cu dumnealui marea eroare a PSD (latura bolsevica a PCR) de a se lasa purtat de oligarhi spre cele mai inalte culmi ale bunastarii . E o lege nescrisa a vietii: candva trebuie sa dai socoteala de faptele tale. Desigur, domnul Liviu Dragnea se considera un zeu. E dreptul dumnealui. A muncit si a ajuns acolo unde a dorit. Au mai fost si altii. Il dau ca exemplu pe marele sau inaintas, geniul Carpatilor, tovarasul Nicolae Ceausescu si scumpa lui sotie. Si dumnealui ca si sotia sa, s-au considerat niste zei. Dar nu le-a-mers prea mult. In lume, daca nu ai ceva care sa dainuiasca, chiar nu existi. E o lege a firii. Batranul ginerica, l-am numit pe viitorul insuratel, Liviu Dragnea, crede ca va intineri daca se insoara cu o inocenta. E parerea domniei sale. Nu vreau sa i-o tulbur. Ceea ce stiu este ca nu va ajunge acolo unde viseaza adolescentin si ca bruma de putere pe care o are se va intoarce impotriva domniei sale Precum s-a intamplat cu domnul Victor Ponta, marele prieten si adversar, zis si Pisoiasul.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Poliția lui Chaplin în era 3D Când Dragnea a ajuns, la începutul lui 2017, vătaful României, și-a zis că trebuie să aplice la Ministerul de Interne modelul lui Charlie Chaplin - „ca să fac o comedie, am nevoie doar de un parc, un polițist și o fată drăguţă”
17 Ian 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray