2019-08-21 12:24

Ponta îl PROVOACĂ pe Liviu Dragnea: ”Dacă are CURAJ și demnitate, să candideze....”

 |  22:10
Ponta îl PROVOACĂ pe Liviu Dragnea: ”Dacă are CURAJ și demnitate, să candideze....”

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că încă speră ca Liviu Dragnea, „dacă are curaj şi demnitate”, să fie pe primul loc pe lista de candidaţi PSD pentru alegerile europarlamentare.

„Eu încă sper ca domnul Dragnea, dacă are puţin curaj şi demnitate pentru PSD, să fie pe primul loc pe listă, să participe la aceste dezbateri. Altfel, înseamnă că se va comporta, folosesc un termen care îi place, ca un şobolan, care stă numai în întuneric, în cotloane şi bagă pe alţii în faţă. Pe Dăncilă o bagă în faţă, aţi văzut, el nu ştie ce se întâmplă în Guvern, când e ceva de rău ştie Dăncilă. La europarlamentare o bagă pe Rovana, la bătut oamenii în piaţă a băgat-o pe Carmen Dan. Cred că asta denotă o laşitate care românilor nu le place şi care cred că va fi importantă la vot”, a spus Ponta conform Agerpres.Acesta a adăugat, că, în opinia sa, dezbaterile pentru alegerile europarlamentare vor viza şi teme europene, dar cel mai mult se va vorbi despre situaţia din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-14Parerea ta...

MATEESCU
15 Mar 2019

Bineinteles ca sobolanul nu va candida. Cum sa umblii prin tara in campanie fara badigarzii lui "cap de melc " Stefanrescu . Candidatura lui va face ca psd sa aibe soarta pntcd ului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray