2019-10-22 09:29

PONTA: Iohannis este piroman și România va "arde" până când controlul revine la "Sistem"

 |  17:36
PONTA: Iohannis este piroman și România va "arde" până când controlul revine la "Sistem"

Deputatul PSD Victor Ponta aduce acuzatii grave la adresa tehnocratilor din Guvernul Ciolos, care au dat, pe 10 august 2016, o Hotarare de Guvern prin care "până la 30 iunie 2017, construcţiile şi amenajările care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document", iar "până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor".

"Dl Iohannis si "Propaganda" o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa "moara oameni"? Mai incearca o data ....

Asta ca sa vina iar Guvernul "Lui" tehnocrat - cel care a dat Hotararea de Guvern de mai jos", scrie Victor Ponta pe Facebook si ataseaza un link ce face trimitere la documentul aprobat pe 10 august 2016 de catre fostul prim-ministru, Dacian Ciolos.

La comentariul lasat pe Facebook de catre o doamna, si anume "E simpla coincidenta sau ne trezim cu cate un incendiu ori de cate ori presedintelui Johannis nu-i convine cate un prim ministru? O fi piroman?", Victor Ponta raspunde: "Da! Este piroman si Romania va "arde" pana tot controlul revine la Iohannis si la "Sistem".

Ponta face, astfel, trimitere la tragedia din clubul Colectiv, petrecuta pe 30 octombrie 2015.

După incendiul din Colectiv, ca urmare a mișcărilor de strada, Victor Ponta a demisionat din functia de premier al Romaniei. Ulterior, Klaus Iohannis a convocat ONG-urile la consultări la Cotroceni, în urma cărora s-a căzut de acord sa fie instaurat un guvern tehnocrat.

 Ce spune Hotarea de Guvern nr. 571 din 10 august 2016

”La data intrării în vigoare a HG 571/2016, se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 1.739/2006 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 995 din 13 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Până la 30 iunie 2017, construcţiile şi amenajările care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document, potrivit Legii nr. 33/2016 privind aprobarea OUG nr. 52/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Obligaţia obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu revine beneficiarului investiţiei ori persoanei fizice sau juridice care finanţează şi realizează investiţii noi sau intervenţii la construcţiile existente.

Atenţie! Până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor.

Începând cu data de 01 iulie 2017, constituie contravenție funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor fără a deține autorizaţie de securitate la incendiu și se sancționează conform Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările și completările ulterioare.” - se spune pe site-ul ISU Bucuresti-Ilfov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21

Mai multe imagini:
PONTA: Iohannis este piroman și România va 'arde' până când controlul revine la 'Sistem'
zoom
PONTA: Iohannis este piroman și România va 'arde' până când controlul revine la 'Sistem'
zoom
Parerea ta...

JEGURILE ROMANIEI ?
21 Ian 2017

PONTA , ESTI IMBECIL , ESTI UN TICALOS.
CROCODILUL FLAMAND
21 Ian 2017

BUNA LOGICA DOMNU PINOKIO-KIM-JONG-TONTA .........DECI ORICE INCENDIU DIN ROMANIA E DE COMPETENTA PRESEDINTELUI.....DE CATE ORI IA FOC CEVA SA SUNATI LA COTROCENI SA VINA PRESEDINTELE CU O GALEATA DE APA(IN LOC DE POMPIERI).................EXACT CA LA LONDRA............CICA PRIMUL MINISTRU TONY BLAIR CHEAMA MAJORDOMUL................JOHN-TE ROG UN PAHAR CU APA.YES SIR..POFTITI UN PAHAR CU APA........DUPA 2 MINUTE JOHN-TE ROG INCA UN PAHAR CU APA ...YES SIR POFTITI........DUPA INC 2 MINUTE JOHN INCA UN PAHAR CU APA..........SIR DACA VA E SETE ASA DE TARE MAI BINE VA ADUC O STICLA...........NU JOHN AM ALTA PROBLEMA NU MI-E SETE...............CE S-A INTAMPLAT SIR?............PAI ARDE ARHIVA PARLAMENTULUI CU TOATE ACTELE GUVERNULUI..................AHA...DECI VA MAI ADUC INCA UN PAHAR CU APA..................HA HA HA STUPID PEOPLE
MăGAR
21 Ian 2017

Se pare că lui werner ii este drag sa se joace cu focul
MăGAR
21 Ian 2017

Se pare că lui werner ii este drag sa se joace cu focul
DARKBLUE
21 Ian 2017

PONTA CAPUL LA CUTIE. I- AI CERUT VOIE LUI BASESCU SA TE EXPRIMI? PIS, PIS, PIS.
PLAGIATORUL JEGOS.
21 Ian 2017

Acest mafiot distrage atentia opiniei publice de la legea gratierii de care este direct interesat.Isi manifesta in continuare frustarea ca nu a ajuns la Cotroceni. VA.DATI SEAMA CAT DE REPEDE AR FI TRECUT LEGEA MAFIOTA A GRATIERII CU UN ASEMENEA IMPOSTOR LA COTROCENI.BINE CA NE-A FERIT DUMNEZEU DE UN ASEMENEA MITOMAN. LA PUSCARIE CU TINE MIZERIE BOLSEVICA .
GIGI, TRAGE APA!
21 Ian 2017

Gigi, trage apa
PATRIOT
22 Ian 2017

Ești un mare nenorocit plagiatorule,te bagi singur în seamă,pentru a ieși iarăși în evidență..Că tine acum se găsesc pe lângă garduri.Huaaa "rahatule".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray