2019-11-22 00:58

Ponta, IRONII la adresa lui Barna: A intrat în politică cu tema ”penalii să plece din politică”

 |  23:52
Ponta, IRONII la adresa lui Barna: A intrat în politică cu tema ”penalii să plece din politică”

Victor Ponta considera ”comică" situatia lui Dan Barna, avand in vedere dosarul sau la DNA pentru ca liderul USR a intrat în politică cu tema ”Fără penali în funcţii publice”.

“Dan Barna are picioarele slabe. Nu stătea pe propriile lui cunoştinţe, pe experienţă politică. A intrat în jocul ăsta, s-a lăcomit că poate se împiedică Iohannis pe scări, dar după cum vedem e un joc dur“, a spus Victor Ponta, miercuri seară,  într-o emisiune la TVR1, fiind întrebat cum se justifică schimbarea atitudinii lui Dan Barna în privinţa susţinerii Guvernului Orban.

Întrebat cum i se pare că Dan Barna are dosar la DNA, în campania electorală, Ponta a spus: ”Mi se pare, totuşi, o situaţie comică, ca domnul Barna, care a intrat în politică cu tema «penalii să plece din politică» să spună «la mine nu se aplic㻓.

“Nu e pregătit pentru funcţia asta. Eu nu cred că Barna va pierde voturi doar pentru că are sau nu dosar. Va pierde voturi şi a pierdut probabil pentru că nu este ceea ce a spus că este. Eu n-am avut contracte cu CJ Teleorman. Nu am luat bani din fonduri europene, după care să fac un filmuleţ în care se fură bani europeni. N-am făcut chestia asta. În politică între ce spui şi ce faci mai e o diferenţă, dar la domnul Barna e prea mare diferenţa“, a adăugat Ponta, citat de NEWS.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-23Parerea ta...

SARPELE OCHELARIST
24 Oct 2019

Nu e singurul jegos .La ei acolo in grupuletul partidelor SRIste 50 % dintre ei sunt demagogi si hoti !Dar ce credeti ca alogenul cum este Este mai patat decat sarpele
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray