2020-04-08 09:58

Ponta, IRONII la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Normal că Olguța Vasilescu i-a băgat cuțitul”

 |  22:14
Ponta, IRONII la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Normal că Olguța Vasilescu i-a băgat cuțitul”

Președintele Pro România, Victor Ponta, a comentat la Digi24 tensiunile din PSD, în condițiile în care candidata partidului Viorica Dăncilă, a obținut cel mai mic scor înregistrat de social-democrați la prezidențiale.

„Mă bucur că nu sunt acolo. Am participat și eu la asemenea ședințe. Am fost de atâtea ori și am văzut de atâtea ori acest lucru. Nu s-a schimbat nimic, nici eu ca lider PSD nu am fost în stare să schimb lucrurile”, a spus Ponta, care a condus PSD până în 2015.

„Nebunia asta care se finalizează cu certuri, sânge, nu a dus niciodată la nimic bun”, a adăugat el.

„Sper să se întâmple o schimbare, dar nu doar că se schimbă Dăncilă cu Olguța Vasilescu. Vă spuneam că nu am nicio satisfacție cu rolul de Casandră. I-am spus doamnei Dăncilă: Viorica, nu te mai feri de mine, că avea o obsesie: vine Ponta și-mi ia partidul. Nu te mai feri de de mine, că nu-s membru PSD, nu am cum să-ți iau PSD-ul. Dar vezi cine ți-e cel mai aproape ție, că acela bagă cuțitul. Așa mi s-a întâmplat mie, Dragnea (Liviu Dragne, n.r., fost președinte PSD) îmi era cel mai apropiat. Normal că Olguța Vasilescu i-a băgat cuțitul”, a mai spus Ponta.

„Doamna Dăncilă nu putea să fie liderul – nici măcar nu trebuia să fie candidatul prezidențial al stângii, dar trebuie o schimbare a tot ceea ce a fost rău în acești doi ani și jumătate, pentru că PSD, într-o altă formulă, e adevărat, a câștigat alegerile și și-a bătut joc de votul din decembrie 2016”, a continuat Ponta.

În opinia sa, această dorință de schimbare nu există la nivelul liderilor, care se gândesc doar la „cine se pune primul pe listă, să prindă un loc de senator sau deputat”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-26

In legatura cu acest articol...

Proiect adoptat în Senat: ÎNCHISOARE pentru cei care nu-și plătesc contribuțiile la stat

OFICIAL: Viorica Dăncilă și-a dat demisia. Cine preia conducerea PSD
Parerea ta...

JAVRA
28 Noi 2019

Vorbeste cicalaru de Damaroia si tamtaram cu picioru , la Turci . Sa fuga de justitie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine