2020-01-27 14:26

Ponta l-a atacat pe Băsescu pentru opoziția sa la moscheea din București

 |  16:26
Ponta l-a atacat pe Băsescu pentru opoziția sa la moscheea din București

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost atacat de Victor Ponta pentru comentariile sale privitoare la construcția unei mari moschei în București. Premierul român a declarat vineri că ezită să spună pe nume ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh, pentru a nu-i stârni pe „nebuni”

Prim-ministrul Victor Ponta l-a atacat vineri pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, pentru opoziția sa la moscheea din București pe care ar urma să o construiască statul turc. Aflat la Palatul Victoria, președintele PSD a mulțumit mai multor miniștri implicați în elaborarea Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Când a venit rândul ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh, Ponta a ezitat să îi spună pe nume. „Domna ministru este aici... M-am oprit o secundă, că n-am vrut să îţi spun numele, Sevil, ca să nu se trezească cineva că cine ştie ce lucururi rele faci. Da', mă rog, hai să vorbim de oameni deştepţi, nu de nebuni”, a declarat premierul român.

Traian Băsescu a criticat autoritățile române pentru că au permis construcția unei mari moschei în București, un oraș lipsit de o comunitate musulmană importantă, informează Mediafax. „Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lângă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă”, a scris fostul președinte pe contul său de Facebook, referindu-se la Victor Ponta și Klaus Iohannis. Băsescu a adăugat că organizația teroristă Statul Islamic este interesată de extinderea operațiunile sale în Munții Balcani și în Europa Centrală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-10Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
10 Iul 2015

CE CARICATURA....DOI SECURISTI SE CEARTA CARE SA FACA MOSCHEE....ASTIA ORICUM SUNT SATANISTI,CRED IN "MARELE LICURICI"CARE SCLIPESTE NOAPTEA IN CIMITIR.....TABLOURILE LUI VALCOV....
AHMAD
11 Iul 2015

Sunt mosluman și nu sunt de acord cu acestea moschie. Pe ce baza sa face așa de mare câte musulmani romani care nu au loc sa se roage și când vorbim e cazul numai de cetățeni români restul sa fac la ie în țara. România e o țară cu majoritate ortodoxa și trebuie respectata marfa majoritate de toți.
AHMAD
11 Iul 2015

Mai bine sa faceți spitale dacă aveți așa de mulți bani
CROCODILUL FLAMAND
11 Iul 2015

TZYGANII LUI PONTA SE INCHINA LA SHOBOLIMBOZAUR IN BANGLADESH....AU NISTE TEMPLE CU ZEUL-SHOBOLAN.....ROZATOAREA CARE MANANCA BANII PUBLICI SI FACE ZECI DE PURADEI DINTR-O PIRANDA CU MULTE FUSTE....DE CE NU-SI FAC TEMPLUL SHOBOLANULUI ROZALIU....LA CHIATRA-NEAMTZA....PREOTEASA UDREA DIN PLESHKOI....SI CU POPA-RASPOPITUL TATA-SOCRU....CE ATATA MOSCHEEE...CA NU SUNT MUSULMANI....SUNT SHOBOLANI DE BANGLADESH CARE SPALA BANII CIORDITI IN DUBAI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine