2020-06-06 11:53

Ponta, mesaj către primarii supărați pe Guvern: Sacul bugetului central este gol şi plin de găuri

 |  14:00
Ponta, mesaj către primarii supărați pe Guvern: Sacul bugetului central este gol şi plin de găuri

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că este alături de primarii care s-au dus revoltați la Guvern, dar ține să le explice că trebuie să accepte adevărul și anume că sacul cu bani este gol, iar actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar promite orice doar ca să dea bine politic.

”Sustin moral demersul Primarilor care au fost intai furati ( la intocmirea Bugetului pe 2019) si apoi mintiti ( ca la Rectificare se dau de la Guvern munti de bani)!

Din experienta politica pe care am acumulat-o sunt acum convins ca primarii si autoritatile locale cheltuie mai eficient si mai responsabil banii publici decat un guvern central!

Dar poate este momentul sa accepte si primarii adevarul - sacul Bugetului Central este gol si plin de gauri / strategia traitului de pe azi pe maine din imprumuturi te duce inevitabil la faliment/ dupa doi ani si jumatate de politici populiste promovate de 3 indivizi ( doi incompetenti si competent dar orbit de ambitii politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / sa arunci banii doar in speranta ca vei cumpara favorurile oamenilor si ale unor jurnalisti s-a dovedit o crima economica si o prostie politica!

In loc sa ceara bani care nu exista de la un Ministru care promite orice doar ca sa fie popular - primarii ar trebui sa propuna o reforma adevarata a finantelor publice ( centrale si locale)! Altfel se vor scufunda in acelasi timp cu Guvernul Central!”, scrie Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine