2020-05-25 08:53

Ponta n-a mai ținut cont de nimic și l-a atacat dur pe Iohannis

 |  18:11
Ponta n-a mai ținut cont de nimic și l-a atacat dur pe Iohannis

Într-o postare făcută vineri pe Facebook, premierul Victor Ponta l-a acuzat de „ipocrizie ieftină” pe președintele Klaus Iohannis pentru respingerea Codului fiscal pe motiv de disciplină bugetară și probleme cu instituțiile internaționale.

Remarca lui Ponta vine în condițiile în care acesta  crede că Iohannis a promulgat alte legi cu un impact pozitiv doar în plan social și care au fost, la rândul lor, contestate de FMI și CE.

„Mă bucur că președintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / și cea privind diplomații, personalul navigant și grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale USL față de cei nedreptățiți de guvernarea Băsescu / Boc / Predoiu. Dar sper ca dl Iohannis să știe că și aceste legi au fost contestate de FMI și CE / (ca și de apostolii austerității de la Consiliul Fiscal!) / că au implicații bugetare structurale ( pe termen lung) /și că, spre deosebire de Codul fiscal, au doar efect social pozitiv, dar nu și economic! La fel este cazul cu dublarea alocațiilor pentru copii, promulgată cu pompă și fast pe 1 iunie!”, a transmis Ponta.

„Tocmai de aceea mă deranjează ipocrizia ieftină de a respinge Codul fiscal pe motiv de disciplină bugetară și probleme cu instituțiile internaționale!!!! Serios, o dată din cinci suntem responsabili și Guvernul nu??? De cinci ori de stânga și o dată de dreapta??? Un politicianism extrem de străveziu și dăunător — sper ca dl. Iohannis să-și găsească consilieri mai buni (și mai onești)!”, a mai argumentat șeful Guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-24Parerea ta...

CALUGARUL VASILE
25 Iul 2015

Pana acum era de vina Basescu.Acum e de vina Iohannis.Doar jagardeaua de Ponta este curat ca lacrima,alb ca varul si atotstiutor precum Ceausescu.Ii doresc acelasi sfarsit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine