2020-02-21 14:47

Ponta, noi ACUZE împotriva Laurei Kovesi: ”Dosarul Microsoft a fost un dosar POLITIC”

 |  17:47
Ponta, noi ACUZE împotriva Laurei Kovesi: ”Dosarul Microsoft a fost un dosar POLITIC”

Victor Ponta a declarat în exclusivitate la TVR că dosarul Microsoft a fost unul politic, care nu trebuia deschis, iar șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a comportat ca un politician.

"Dosarul Microsoft a fost un dosar politic de la început. Nu trebuia deschis. Doamna Kovesi și-a făcut reclamă, ca un politician. V-a păcălit. Eu am semnat nota de control, care a fost înaintată către DNA în 2013, privind Microsoft. Am semnat-o, am citit înainte ce era în ea, și erau niște nereguli legate de 2009 - 2010. De ce am făcut asta? Că venea și la mine să prelungesc contractul. Și am zis: Băi, stați așa! ia vedeți! Doamna Kovesi a luat aia, a pitit-o sub masă și după aia a zis 2004 - de ce? Că erau pesediști - Andronescu, Atanasiu. După care, la fiecare bilanț vă spunea cum luptă cu Microsoft. Cine răspunde pentru asta?" - spune fostul premier Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04Parerea ta...

COCINA PSD
04 Feb 2018

orice dosar cu mare coruptie are politicieni implicati in jafuri,escrocherii si afaceri ilegale//nu inseamna ca e "dosar politic".............sluga kgb-ista ponta face pe nevinovatul
UN ANOMIN SARAC
04 Feb 2018

Erau si interesele SUA in joc. Asa ca prescriptia era necesara. Sa nu piarda SUA iar Kodruta sa fie premiata..Asta e justitia in Romania. Este pedepsit doar cel care fura gaina...Milionarii asteapta prescriptia iar sumele nu se recupereaza...Normal este sa recuperezi prejudiciul si apoi prescriptia...Sa nu fie pedepsit cel care are SUA de partea sa ...
ANONIM
04 Feb 2018

Doamna KOVESHI nu uita ROMANIA NU E A TA...Continua si nu se stie daca vei putea sa mai ai sprijinul SUA si al altor ambasade din tara asta. Pana la urma tot va plati cineva ceea ce se intampla in Romania...FURI MULT SI NU PATESTE NIMIC NIMENEA CA VINE PRESCRIPTIA...NU SUNTEM CHIAR PROSTI VEDEM SI NOI ASTA ....CAT VA MAI CONTINUA SA NE PROSTEASCA JUSTITIA CU PRESCRIPTIA SAU CU TERGIVERSAREA PROCESELOR ASTEA .
ANONIM
05 Feb 2018

Totuși cercetările în "afacerea Microsoft" nu începuseră de când era Daniel Morar la DNA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine