2020-02-18 02:09

PONTA nu dă doi bani pe Bugetul 2019: „Arată RĂU, o să votăm CONTRA...”

 |  14:08
 PONTA nu dă doi bani pe Bugetul 2019: „Arată RĂU, o să votăm CONTRA...”

Preşedintele Pro România, deputatul Victor Ponta, a declarat joi că "bugetul arată rău", iar parlamentarii formaţiunii sale vor vota împotriva proiectului de lege.

„Bugetul arată rău şi din acest motiv o să votăm contra şi vreau să explic şi de ce. Au fost două amendamente ale Pro România, noi nu am făcut 1.500, 5.500, 7.000 de amendamente, noi am făcut două. Unul prevedea să nu mai dăm 100.000 de euro pentru partide în anul 2019, în condiţiile în care s-au îngheţat pensii, salarii. Am văzut, la început, că nu am avut succes deloc. Cei de la PSD - ALDE au fost contra, după care, au fost de acord, s-au cedat 140 de milioane, dar au mai rămas cu 270 de milioane de lei. 270 de milioane e prea mult pentru partidele politice şi poate că astăzi le mai vine mintea şi mai cedează prada asta de 270 de milioane", a afirmat Ponta, la Parlament, potrivit Agerpres. El s-a declarat uimit de faptul că nu a găsit înţelegere la al doilea amendament al Pro România, legat de continuarea programului de grădiniţe cu Republica Moldova. „Dincolo de asta sunt nişte probleme legate de datele pe care s-a construit bugetul, date false, din păcate, şi practic ce se va vota acum nu va avea nicio legătură cu ce va fi peste trei luni, cinci luni, la rectificare, practic, o să fie un alt buget faţă de cel de acum", a spus Ponta, subliniind că nu are rost să se „umfle cifrele". „E ceea ce i-am spus domnului Teodorovici şi doamnei Pescaru, oameni cu care eu am lucrat când am făcut bugete: nu are rost să umfli datele, să pui din burtă, că o să creşti cu 5%, cu 6%, când toată lumea îţi spune că nu se poate. Probabil că o să fim în 2019 sub 4%. Şi, dacă porneşti pe date false, (...) când umfli cifrele o să-ţi explodeze în faţă", a arătat liderul Pro România. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-14Parerea ta...

ANONIM
14 Feb 2019

Regimul comunist pana in 1989 a oprimat si schingiuit poporul roman cum nimeni pe lume nu a mai facut , dupa 1989 , in numele tranzitiei si al democratiei poporul este prigonit si supus disparitiei prin metode sadice , criminale de catre urmasii bolsevicilor comunisti ajutati de banditii internationali.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine