2019-11-15 00:29

Ponta o ACUZĂ pe Carmen Dan: ”Are lucruri GRAVE de ASCUNS”

 |  23:39
Ponta o ACUZĂ pe Carmen Dan: ”Are lucruri GRAVE de ASCUNS”

Fostul premier, Victor Ponta este de părere că ministrul de interne Carmen Dan, precum și comandantul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române Cătălin Paraschiv ascund lucruri grave legate de mitingul din 10 august.

”Carmen Dan si jandarmul ei au spus ca nu au nicio obligatie sa spuna ceva parlamentului, ca nu pot sa dea multe date despre 10 august. Ma rog, au venit, n-au spus mare lucru, dar au venit si ne dam seama ca au lucruri grave de ascuns despre ceea ce s-a intamplat pe 10 august” a declarat Victor Ponta.

Ministrul de Interne Carmen Dan şi comandantul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române Cătălin Paraschiv au fost audiaţi în Comisia pentru drepturile omului în legătură cu violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, la discuţii fiind prezent şi Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
19 Sep 2018

Dar tu cate ascunzi???? Ai fost recrutat cand erai fetița si spalai noi de la paris ....SICTIR JIGODIE....ALUPIGUS PONTA
ANONIM
19 Sep 2018

Ce scarbosenie ascunzi tu si ai ascuns atatia ani cat ai prostit lumeaCredeam ca esti onest intelept si credeam ca esti un premier bun dar ne am dat seama ca ai fost o curva cu ganduri ascunse condus de Sri Carmen Dan nu are de ascuns nimic Ea si a facut datoria de ministru ,intelegi?Du te naibii Aveau dreptate ziaristii cand iti urau sa crapi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray