2020-02-22 13:30

Ponta, PREVIZIUNI pentru Dragnea: ”E așa de nervos pentru că i se strânge LAȚUL”

 |  16:07
Ponta, PREVIZIUNI pentru Dragnea: ”E așa de nervos pentru că i se strânge LAȚUL”

Președintele Pro România a analizat ieșirile din acest week-end ale liderului PSD, Liviu Dragnea care a fost huiduit de oameni și primit cu cătușe. Ponta susține că Dragnea este foarte nervos în ultima perioadă din cauza dosarelor penale, a căror finalizare se apropie cu pași repezi.

”Este un moment al adevărului: Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund și nu mai au teamă - anunță că “se ocupă el de noi”. Ieri, noi am fost pe stradă alături de oameni, el a mers câțiva pași la Reșița și a văzut cătușele. Frica l-a făcut să spună în sfârșit adevărul; iar noi îi aducem aminte Mafiotului înțelepciunea românească “de ce îți e frică nu scapi”!

Dragnea mafiotul este așa nervos, pentru că vede că i se strânge lațul, are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în bunker:

1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în Aprilie - Mai (dacă nu dă niște ordonanțe care să îl scape).

2. Sentința de condamnare politică la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai, când trebuie să arate care este scorul lui politic (după ce în Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirică, Țuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a “înjunghiat” pe la spate)!” - a scris Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-03Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
03 Mar 2019

porcarul flausat si-a gasit nasul.....pe BRUTUS-KiMJoNG-TONTA.ha ha ha ce ma distreaza faza,mergeti amandoi in ringul de MORTAL KOMBAT,si iese unul singur afara.Eu vreau sa vand bilete la meciul FLAUSATUL VERSUS BRUTUS si eventual organizam si niste pariuri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine