2019-10-17 11:08

PONTA prezintă o nouă poză cu Liviu Dragnea alături de Gabriel Oprea şi Vasile Dîncu

 |  15:01
PONTA prezintă o nouă poză cu Liviu Dragnea alături de Gabriel Oprea şi Vasile Dîncu

Victor Ponta a prezentat o nouă fotografie, în care Liviu Dragnea apare alături de Vasile Dîncu și Gabriel Oprea. Fostul premier a mai publicat până acum poze în care Liviu Dragnea apare la întruniri private alături de George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

Noua fotografie prezentată de Victor Ponta îl înfăţişează pe Liviu Dragnea într-o discuţie la o petrecere privată cu Gabriel Oprea şi Vasile Dîncu.

Ponta spune că Liviu Dragnea minte când spune că fotografiile au fost realizate în cadru oficial, precizând că una dintre ele este făcută la ziua unei persoane născute în septembrie.

"Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru că erau şi prieteni, şi membri de familie, era la ziua cuiva, în luna sepembrie. Când ne-a explicat domnul Dragnea cu George Maior, mi-a aduc aminte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui George Maior. M-a întrebat de zece ori când e, unde e, nu cumva să nu fie invitat", a mai spus Ponta.

De asemenea, Ponta a precizat că pozele sunt făcute de Sebastian Ghiţă.

Victor Ponta a mai precizat că şi-a adus aminte cum Liviu Dragnea “se lupta” să fie şi el chemat la ziua lui George Maior, la acea vreme director al SRI.

“Eu sunt convins că toţi cei care ieri au susţinut la televizor că poza respectivă este falsă, au fost dezinformaţi de domnul Dragnea. Toată această poveste cu domnul Dragnea care se luptă cu statul paralel este o minciună de la cap la coadă. Nu s-a luptat niciodată în niciun fel. Întotdeauna a vrut să fie prieten cu cei care reprezintă statul. Dacă îşi dorea într-adevăr să oprească abuzurile, de doi ani are puterea totală”, a spus Victor Ponta într-o conferinţă de presă.

Victor Ponta a prezentat, luni seară, imagini noi cu Liviu Dragnea alături de George Maior și Florian Coldea.

Tot el a postat duminică o poză în care apare liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de George Maior, iar în spatele lor se află Laura Codruța Kovesi. Ponta a scris că Dragnea nu luptă cu statul paralel, ci doar să-și ascundă banii de la Teldrum și Farmavet.

Liviu Dragnea a declarat luni că fotografia publicată de Victor Ponta a fost făcută, cel mai probabil, la ziua SRI, spunând că există mai multe de acest fel, deoarece era un fotograf al SRI care le făcea tuturor participanţilor. Dragnea îl acuză pe George Maior că dă pozele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-11

Mai multe imagini:
PONTA prezintă o nouă poză cu Liviu Dragnea alături de Gabriel Oprea şi Vasile Dîncu
zoom
Parerea ta...

ALIK
12 Sep 2018

superjavra corcita se strofoaca si latra turbat la. Luna ... Degeaba, frailer ai cazut de pe creanga, ai cazut din cuib, neterminatule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray