2019-07-16 03:14

Ponta propune PSD candidat COMUN la prezidențiale

 |  18:31
Ponta propune PSD candidat COMUN la prezidențiale

Victor Ponta a declarat pentru Digi24.ro că Pro România își dorește ca la alegerile prezidențiale partidul său să aibă un candidat comun cu PSD și ALDE. Ponta l-a nominalizat în acest sens pe Sorin Cîmpeanu, propus deja de partid și pentru funcția de prim-ministru la tentativa de negocieri pentru moțiunea de cenzură.

Ponta a precizat că numele candidatului nu este negociabil, adică Pro România nu va sprijini PSD la prezidențiale dacă va merge cu un alt nume decât cel propus de partidul fostului premier. 

Fostul prim-ministru a spus, pe Facebook, că a plecat din PSD „atunci când am fost convins că prostia, incompetența, corupția, minciuna, populismul și egoismul liderilor săi îl duc pe o cale profund greșită și spre un dezastru politic fără precedent”, dar că nu este „deloc împăcat cu gândul că la Alegerile Prezidențiale din toamna lui 2019 bătălia electorală să se dea între reprezentantul PNL și cel al USR”.

Ponta spune că o astfel de decizie din partea celor trei partide e una „care trece peste orgolii și interese personale meschine”.

Contactat de Digi24.ro, Victor Ponta a confirmat că şi-ar dori ca Sorin Cîmpeanu să fie candidatul comun al PSD-ALDE-PRO România la alegerile prezidenţiale, dar a precizat că nu va negocia în cazul în care această propunere ar fi respinsă şi PSD ar veni cu o altă propunere.

„Deocamdată nu văd ca la PSD cineva să fi înțeles cu adevărat cât de mult au greșit TOȚI în ultimii ani și de ce au ajuns la dezastrul din 26 Mai / văd doar o luptă stupidă pentru putere și funcții efemere între câțiva dintre epigonii lui Dragnea - și un dezastru bugetar, economic și financiar spre care se îndreapta inconștienți (și fără să mai poată da toata vina pe unii care nu mai sunt acum la “butoane”) ! Poate după Congresul din 29 Iunie liderii din Kiseleef 10 să revină cu picioarele pe pământ și să înțeleagă ce trebuie să facă pentru oamenii care îi votează ( și pentru cei care nu au mai vrut să îi voteze)!”, a mai scris pe Facebook fostul prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25Parerea ta...

KATY
26 Iun 2019

te rugam sa taci, PSD va avea un candidat propriu acela va fi E. Teodorovici. Lasa-ne
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Popcorn şi promisiuni Acum aproape două luni, premierul Victor Ponta, candidat la prezidenţiale, părea convins că nu e nevoie să facă nimic pentru a trece fluierând în turul doi. Ba chiar şi problema victoriei finale părea o bagatelă. "PSD şi aliaţii noştri dau oricărui candidat, şi mie, şi altcuiva care ar fi în locul meu, un start fundamental, 40% din voturi. Mai departe, restul de 10%, depind de mine”, spunea plin de siguranţă Ponta, în timp ce îşi pregătea "popcorn şi băutură răcoritoare", probabil ideea sa de supremă relaxare
13 Oct 2014 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray