2019-09-21 01:55

Ponta, PROVOCARE pentru Dragnea: cel care MINTE să plece din Parlament și din politică

 |  10:05
Ponta, PROVOCARE pentru Dragnea: cel care MINTE să plece din Parlament și din politică

Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat că l-ar fi denunțat la DNA în dosarul Tel Drum, pentru ca a vazut denunțul la dosar, Victor Ponta reactioneaza si ii lanseaza o provocare liderului PSD: cel care minte să plece din Parlament și din politică.

„Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!

Din respect pentru membrii si alegatorii PSD trebuie sa lamurim definitiv acest lucru ! Oamenii merita sa stie adevarul.

Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din PSD!! Simplu si clar - hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj?

Ps - eu voi face maine cerere oficiala catre DNA sa imi comunice calitatea procesuala in acel dosar (denuntator sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate maine sa ceara o copie a declaratiei mele si sa o faca public ( am inteles ca nu are bani sa copieze - ii platesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-05Parerea ta...

PUIE MONTA
05 Feb 2018

Mai bine turnator decat delator!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray