2020-07-02 11:16

PONTA reacționează: “Noaptea ca hoții” - au dat 25 de ordonanțe de urgență într-o seară/ Ne ducem toți spre DEZASTRU

 |  09:31
PONTA reacționează: “Noaptea ca hoții” - au dat 25 de ordonanțe de urgență într-o seară/ Ne ducem toți spre DEZASTRU

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează dur după ședința maraton a Guvernului Orban, ședință în care au fost adoptate 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de Guvern.

„“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un an ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru ?”, scrie Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

JOCURI IN CULISE
05 Feb 2020

“Noaptea ca hoții” ? Nici Victor Viorel Ponta NU crede in ale sale vorbe ! In Guvernul Orban găsim măsuri urgente pentru bunăstare si pentru confortul cetățeanului făcut pe ultima 100 de metri. ( Dar sa privim atent către mari infractori politici ai PSD-lui : Coruptul Zgonea a blocat Justiția. Fostul său coleg de partid, Dorneanu de la CCR, se închină la Constituția infractorilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz