2020-03-30 06:21

PONTA reacționează: “Noaptea ca hoții” - au dat 25 de ordonanțe de urgență într-o seară/ Ne ducem toți spre DEZASTRU

 |  09:31
PONTA reacționează: “Noaptea ca hoții” - au dat 25 de ordonanțe de urgență într-o seară/ Ne ducem toți spre DEZASTRU

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează dur după ședința maraton a Guvernului Orban, ședință în care au fost adoptate 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de Guvern.

„“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un an ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru ?”, scrie Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-05Parerea ta...

JOCURI IN CULISE
05 Feb 2020

“Noaptea ca hoții” ? Nici Victor Viorel Ponta NU crede in ale sale vorbe ! In Guvernul Orban găsim măsuri urgente pentru bunăstare si pentru confortul cetățeanului făcut pe ultima 100 de metri. ( Dar sa privim atent către mari infractori politici ai PSD-lui : Coruptul Zgonea a blocat Justiția. Fostul său coleg de partid, Dorneanu de la CCR, se închină la Constituția infractorilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine