2020-08-08 03:51

Ponta revine. PSD îi oferă șefia Camerei Deputaților

 |  22:03
Ponta revine. PSD îi oferă șefia Camerei Deputaților

Marți, 3 mai, Liviu Dragnea și Victor Ponta vor avea o discuție în care fostului premier i se va oferi funcția de șef al deputaților, anunță Stiripesurse.ro.

”Am stabilit cu Victor Ponta să ne vedem, după Paște, și funcția de președinte de la Camera Deputaților, dar și multe altele. O să convenim și o să anunțăm și partidul. Eu nu fac astfel de anunțuri la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru această funcție. Victor Ponta era un președinte mai bun decât actualul președinte al României.

Nu vom vorbi despre acceptare sau neacceptare. Vom vorbi despre o maximizare a planului la alegerile locale, vom face un plan. Vom face o analiză foarte serioasă, îmi doresc ca Victor să devină președintele Camerei Deputaților.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-02Parerea ta...

RUSINE !!!
03 Mai 2016

Un partid de penali dovediti au propus un penal sa ne conduca !! O ROMANIE CONDUSA DE PENALI !!! De 26 de ani !!! RUSINE !! REVOLUTIE !!
PENALII LA RACOARE !!
03 Mai 2016

Sper ca judecatorii sa se invete minte si sa nu mai dea pedepse cu suspendare, sa dea CU EXECUTARE !! Astfel borfasii care ne conduc pleaca automat (sper) din conducerea partidelor, ministerelor, parlamentului etc !!! RUSINE !!
ROMANIA TREZESTE-TE
03 Mai 2016

SOCIETATEA ROMANEASCA ARE NEVOIE DE CURATENIE MORALA, DE CONDUCATORI INTEGRI SI COMPETENTI CARE SA ASIGURE FERICIREA POPORULUI ROMAN. Ro nu poate fi progresista si democratica cu asemene NULITATI UMANE, cu ACESTE ZOI SI LATURI UMANE sau cu niste IMPOSTORI, SEMIDOCTI, SUBMEDIOCRITATI care au ingropat-o si ruinat-o in ultimii 26 de ani.
JOS PSD
03 Mai 2016

penalilor
CROCODILUL FLAMAND
03 Mai 2016

MARIONETE DE DOI BANI....TERORISTII F-S-N DIN 1989 DEVENITI CAPITALISTII DE CUMETRIE NU SE POTOLESC PANA NU INFUNDA PUSCARIA...SINGURA VARIANTA REALISTA ESTE LA-PUSCARIEEEE CU EI...LA MULTI ANI CU EXECUTAREEE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz