2019-10-17 13:26

PONTA: „România este clar o țară cu tendințe SINUCIGAȘE!!!”. Ce spune despre conflictul dintre echipa Dragnea-Firea și Grindeanu

 |  13:43
PONTA: „România este clar o țară cu tendințe SINUCIGAȘE!!!”. Ce spune despre conflictul dintre echipa Dragnea-Firea și Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta afirmă că tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu și cea a președintelui PSD Liviu Dragnea este una toxică și susține că nu credea că în România se mai poate repeta situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul guvern.

"România este clar o țară cu tendințe sinucigașe!!! Cel puțin așa înțeleg când văd ce subiecte au fost principale săptămâna aceasta!!! Legea Salarizării este chiar o temă fundamentală - atât pentru bugetari cât și pentru mediul privat/întâlnirea Trump-Iohannis chiar a fost una istorică (cu efecte sistemice care se vor întinde dincolo de mandatul prezidențial al celor doi și care vor influența generațiile următoare din țara noastră)! Și totuși, dacă vă uitați principala temă politică în media (și deci în opinia publică activă) a fost conflictul între echipa premierului Grindeanu și Echipa Dragnea-Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambiții și frustrări personale, irelevant pentru viața românilor și care afectează grav implementarea unor proiecte fundamentale (de la Legea Salarizării la Parteneriatul cu SUA) !!!", scrie Ponta, duminică pe Facebook.

Conducerea PSD își „sabotează” propriul Guvern

Fostul lider al PSD speră totodată că acest "subiect toxic" va fi scos de pe agenda publică atât de "rațiunea și bunul simț al membrilor PSD cât și al românilor în general".

"Ca să nu mai vorbesc de faptul că, după PNȚCD în 1999, nu credeam să mai trăim în România situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul Guvern (chiar dacă ceva oarecum asemănător s-a încercat în toamna anului 2015)! Sper totuși ca rațiunea și bunul simț atât al membrilor PSD cât și al românilor în general să impună scoaterea acestui subiect toxic de pe agendă!!! Altfel vom plăti toți un preț mare și nemeritat!", conchide Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

ANONIM
11 Iun 2017

BULICA PINOKIO RO ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI SI PT FAPTUL CA AU VOTAT SAU ACCEPTA TRADATORI CA TINE, BOMBONEL, RASPOPITUL ILIE SARBU ORI NULITATEA UMANA PRECUM DACIANA, IN VIATA PUBLICA, PE VOI CARE DE FAPT SUNTETI PRINTRE MARII DISTRUGATORI SI GROPARI AI ROMANIEI.
LEVST.
11 Iun 2017

-cont-"... a fascismului de oriunde. Cer romanilor inteligenti , onesti si cu sange rece in gandire, sa analizeze unde vor sa-i duca acesti indivizi, si -cat mai este timp- dati-i cu flit acestui criminal si mafiei pe care o conduce.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Iun 2017

sinucigas e cine-l voteaza pe acest Kim-jong-Pinokio,se stie ca minte non-stop jigodia
LEVST.
11 Iun 2017

24/09/2012 la 15:21 Odata cu preluarea puterii de catre usl, am trimis scrisoarea de mai jos, la cabinetul acestui nou pm, iar „rezultatul” s-a aratat, in mai putin de 4 luni aceasta guvernare a cheltuit direct (pentru „suspendare”) o suma mare, iar indirect (devalorizarea leului, scaderea sau retragerea investitorilor, etc.)Romania a pierdut cateva miliarde de euro, si inca va mai pierde, datorita „reclamei” facute tarii, de catre acest guvern ticsit de plagiatori notorii, insa cu cangi de otel in loc de unghii, de unde forta cu care se tin de functiile apucate, in loc sa-si dea demisiile de onoare, asa cum s-ar intampla -la un asa esec rasunator- intr-o reala democratie. LEGEA PLEBEUS-ZEUS (Scrisoare catre Prim Ministru) Domnule Prim Ministru, Considerand ca am dreptul –ca oricare alt cetatean – sa propun o norma sociala, vin cu aceast proiect legislativ care are unicul scop de a indrepta gravele injustitii aduse celor multi, atat dupa miscarea sociala din 1945-1947, cat si dupa “revolutia” din 1989, in fact aceste doua evenimente, desi aparent contradicte intre ele, nu au avut –in final- decat un singur scop , dar mai ales rezultat, si anume instalarea la putere a unei oligarhii opresive si la fel, ineficiente in toate planurile, cea ce –automat- a condus la gravele disturbante sociale in perioadele amintite, disturbante amplificate cu fiecare zi ce trece, desi guvernele se succed cate doua pe an (media) , fapt care nu reprezinta decat celebra rotire a cadrelor (inclusiv combinarea cu realii reprezentanti ai burghezo-mosierimii interbelice), avand in vedere –desigur- rezultatele economice si cele sociale, absolut dezastruoase. In alt plan, desi aceasta propunere legislativa este redactata de o singura persoana, indraznesc – de fapt eu sunt convins- sa cred ca aceasta va fi sustinuta de macar 75% din cele peste 25 de milioane de romani, dintre granitele tarii si imprastiati printre neamuri (cel put
LEVST.
11 Iun 2017

-cont-"... vor fi obligati sa deschida intreprinderi si afaceri particulare, care vor angaja oameni si vor plati taxe. Art.Nr.4 In acelasi context, al cresterii scaderii cheltuielilor guvernamentate si cresterii eficientei, Parlamentul Romaniei va fi redus la maximum o suta de membri,(si o singura camera) cea ce va duce la economisirea (si folosirea in reale proiecte sociale) a cateva alte sute de milioane de euro, annual, si –cu siguranta- va simplifica si fluidifica procesul legislativ, la aceasta data sabotat in fel si chip de un numar extrem de mare de membri, care practic , se sufoca si se calca pe bombeuri, unii pe altii. Art.Nr.5 Pentru a face un salt calitativ in toate programele sociale si a se ajunge din urma tarile evoluate (care au avut diferite cai de acces si timpul necesar) Romania trebuie sa execute dintr-o singura miscare dezideratul cel mai important al unei societati umane( regasit in Monarhiile europene si cateva republici) si anume sa satisfaca principiul de echitate economica si acces la prosperitate prin munca al tuturor cetatenilor, iar aceasta este posibil (pentru noi si la acest timp) prin nationalizarea pamantului si imediata redistribuire echitabila la toti cetatenii romani de peste 17 ani, care vor putea uza de acest pamant conform legii si care nu vor avea dreptul sa-l vanda sau instraineze (descris in art.SANSA ROMANIEI) , act care va preveni un alt mare dezastru foarte previzibil, si anume intrarea a imense suprafete de pamant , in proprietatea persoanelor straine, cea ce practic va fi piatra de mormant a natiei romane. Acest act, urmat de o planificare si organizare bine gandite(deasemeni descrise in art.SANSA ROMANIEI), va aduce –prin taxe chiar reduse- sume importante la bugetul statului, si va transforma Romania intr-un mare exportator de produse agricole, dintre cele mai sanatoase, mai ecologice. Si la fel de important, va crea baza asigurarii venitului minim garantat cat si existenta oportunita
LEVST.
11 Iun 2017

26/09/2012 la 04:51 Videanu: Daca Ponta nu explica in 48 de ore, sesizez Parchetul pentru subminarea economiei Adriean Videanu ii cere premierului Ponta sa prezinte public motivele pentru care a schimbat cu doar cateva zile inainte conditiile de privatizare a Oltchim, avertizandu-l ca dupa 48 de ore va sesiza Parchetul General pentru tentativa de subminare a economiei nationale… … Ii cer sa prezinte public care au fost argumentele pentru care a schimbat prin memorandum conditiile negociate cu FMI si CE(…) in conditii care sunt total dezavantajoase statului roman si Oltchim. In masura in care nu le va prezenta public, in 48 de ore voi sesiza Parchetul General pentru tentativa de subminare a economiei nationale”, a declarat Adriean Videanu marti seara, intr-o conferinta de presa…” _________________–––––––––––––––––-_____________________ „SUBMINARE ECONOMIE NATIONALA”!!! Mari vorbe ! Nu ca nu as fi de acord , dimpotriva, insa aceasta subminare se face de 20 de ani, si -in ordinea inmormantarii- trebuie anchetati iliescu/roman/ vodkaroiu, constantinescu si cainele basset cat si toti fostii pm (chiar daca doar 2 luni!)si cam inca 50 de indivizi(macar), iar acest lucru- la coruptia si cumetriile din Romania- nu mai poate fi facut decat de Armata & Comp.Altfel Romania se prevede a deveni o cauza pierduta…(PS-mai sus apare ca si postator Anonim, in loc de LevSt, aceasta deriva din faptul ca am omis sa tiparesc numele meu de postari(screen name)
ANONIM
11 Iun 2017

Considerați totuși că domnului Victor Ponta îi lipsește prezența publică a doamnei Elena Udrea, de face asemenea constatări "patologice" ,ca nespecialist, după "lupte politice interne" duse cu doamna Gabriela Firea ?
LEVST.
12 Iun 2017

-cont-"... se rezuma la onanism, fie belind ochii prin reviste cu gays fie imaginandu-se in fel si chip... Too bad, oricum ai privi lucrurile, cu acest individ, ceva nu este in regula....
TEO
12 Iun 2017

Problema este mult mai grava decat ne inchipuim noi. PSD a descoperit o metoda de a se imbuiba din banul public mintind in campaniile electorale (desi nici ei nu cred in ceea ce afirma), apoi dupa o perioada de la castigarea alegerilor si dupa ce si-au plantat oamenii in functii cheie, cauta metode de a se retrage de la raspundere, astfel ca oamenii sa uite pana la urmatoarele alegeri de evolutia lor pe scena politica. De ce nu au obtinut fonduri europene pentru proiecte? Pentru ca nu pot fura! E trist ca viitorul unei natii e hotarat de o majoritate electorala iresponsabila. Unii vor spune ca alegatorii unora sunt prosti. Da, dar sunt prea multi! Poate ar trebui sa revenim pentru o perioada la votul cenzitar, unde cei care hotarasc soarta natiei sa aiba un nivel de cunoastere minim, sa aiba un IQ minim, sa aiba un EQ minim si sa fie responsabili.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray