2020-07-03 21:01

PONTA s-a decis. PRO România îl susține pe Mircea Diaconu la ALEGERILE prezidențiale

 |  16:30
PONTA s-a decis. PRO România îl susține pe Mircea Diaconu la ALEGERILE prezidențiale

Liderul PRO România, Victor Ponta, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce îl va susţine la alegerile prezidențiale pe candidatul independent la preşedinţie Mircea Diaconu, care, conform șefului PRO România, va fi susţinut şi de ALDE.

"Putem să-l susţinem pe domnul Mircea Diaconu pentru funcţia de preşedinte al României, fiind un candidat altfel, aşa cum încearcă şi PRO România să fie un partid altfel. Am încercat în aceşti ani - unul dintre cei care au încercat e în faţa dvs - cu şefi de partide care devin preşedinţi, şi cei care au câştigat, şi cei care au pierdut nu au avut cum să se desprindă de - şi nici nu era neapărat necesar - să de desprindă de partid... poate că de data aceasta, aşa cum au încercat şi alte ţări, un candidat independent cum este dl. Diaconu - mai spun încă o dată, nu va fi membru PRO România, nu-l chemăm la şedinţe de partid, nici nu cred că vine - pur şi simplu îl sprijinim din punct de vedere al infrastructurii politice şi al cunoştinţelor pe care noi le avem, poate fi o soluţie mai bună pentru ceea ce România aşteaptă în această toamnă în noiembrie", a declarat, luni după-amiază, Victor Ponta.

El a spus că PRO România îl va susţine pe candidatul independent Mircea Diaconu, dar e posibil ca el să fie susţinut şi de ALDE. "Dacă cei de la ALDE decid şi ei să-l susţină tot pe Mircea Diaconu, ceea ce cred că e probabil şi posibil, dar în niciun caz nu pot să vorbesc eu în numele lor (...) evident că ar fi două partide care susţinem acelaşi candidat şi evident că trebuie să muncim împreună pentru această candidatură. Mai departe, dacă ies de la guvernare, colaborarea noastră poate fi şi dincolo de candidatura dlui Diaconu, în zona parlamentară şi în zona discuţiilor pentru un nou guvern, pentur că practic România va avea nevoie de un nou guvern şi eu sunt un mare susţinător al ideii că acest guvern nu funcţionează bine", a încheiat liderul PRO România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz