2019-09-23 23:18

Ponta s-a HOTĂRÂT: ”Guvernul Dăncilă e extrem de slab, dar nu l-aș înlocui cu Orban”

 |  23:18
Ponta s-a HOTĂRÂT: ”Guvernul Dăncilă e extrem de slab, dar nu l-aș înlocui cu Orban”

Victor Ponta a declarat că Guvernul Dăncilă este unul extrem de slab, dar el nu va contribui la înlocuirea acestuia cu un Guvern Orban.

”E evident că Guvernul Dăncilă, din punctul meu de vedere și nu numai, este unul foarte slab, dar să-l înlocuiești cu Guvernul Orban... Eu n-aș face asta cu mâna mea. Apropo de asta cu trădarea, cum negociez eu cu Iohannis... Ultima oară când am vorbit cu Iohannis a fost în 2015, când am discutat că Dragnea se tot ducea la Cotroceni, să-i spună că-mi retrage sprijinul dacă-l pune pe Dîncu premier.

Guvernul e foarte slab și face de râs în primul rând PSD, dar n-ar fi mai bun un Guvern Orban decât ce avem acum” a declarat Victor Ponta la B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray